nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Formel 1 odds tips til Aserbajdsjans Grand Prix

Aserbajdsjans Grand Prix er altid et af sæsonens højdepunkter, da der næsten er garanti for god underholdning grundet den meget tekniske rundstrækning, som der køres på i Baku.

Løbet debuterede først på Formel 1-kalenderen så sent som i 2017, så det er svært at hente alverdens info fra tidligere resultater, dog har Red Bull også imponeret på denne bane med sejre i de seneste tre udgaver af løbet.

Selvom Max Verstappen stadig fører suverænt i den samlede stilling, har den ellers sejrsvante hollænder ikke vundet i de sidste seks løb. Dette er en stor kontrast til den indledende del af sæsonen, hvor Verstappen vandt syv af de første ti løb.

## Tip 1 - Carlos Sainz slutter på podiet til odds 3.25

Heldet var med Ferrari sidste gang, hvor Charles Leclerc sikrede en hjemmesejr til det italienske hold i Monza.

Carlos Sainz hentede også en flot fjerdeplads, efter et løb, hvor han heller ikke havde marginalerne med sig. Sidste løb viste dog, at Ferrari nu har farten til at kunne være konkurrencedygtige hver weekend.

Sainz har hentet fem podiepladser i denne sæson og til odds 3.25 er han et spændende bud på en ny plads på podiet.

## Tip 2 - Nico Hulkenberg slutter i top 10 til odds 2.25

Nico Hulkenberg har på trods af sin flotte karriere stadig ikke prøvet at stå på Formel 1-podiet, men tyskeren har imponeret stort for Haas i denne sæson. Hulkenberg har været tæt på pointene i stort set alle løb og fem gange er det endt med en plads i top 10.

Danske Kevin Magnussen sidder ude i denne weekend, og dermed bør Hulkenberg uden problemer slutte foran Oliver Bearman, som er stand-in for danskeren.

Hulkenberg har hentet to sjettepladser ved løbene i Østrig og Storbritannien, og selvom han næppe slutter så langt fremme igen, bør en plads i top ti bestemt være inden for rækkevidde.

### Tip 3 - Lando Norris tager pole position til odds 2.50

Lando Norris har udviklet en mindre heldig vane omkring at miste føringen efter at starte i pole position. Men under selve kvalifikationen har der ikke været mange fejl at spore hos McLaren-køreren.

Han var hurtigst i kvalifikationen i både Spanien, Ungarn, Holland og Italien, og er altid garant for at levere et topresultat i kampen mod tiden.

Det italienske Grand Prix bekræftede, at McLaren har den hurtigste bil af alle, og vi tror at Norris endnu en gang kører fra alt og alle i kvalifikationen.




Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.