nye expekt Blog

Odds tips til Belgiens grand prix 2024

Efter et ungarsk Grand Prix, som var domineret af McLaren, er det nu tid til at se fremad til søndagens belgiske Grand Prix på den legendariske Spa-bane.

McLarens succes i Ungarn var opsigtsvækkende, da det var første gang i næsten tre år, at de tog både 1. og 2. pladsen i samme løb.

Det var dog ikke uden drama for det britiske mandskab, da Lando Norris til sidst gav efter for holdets instruktioner om at lade sig overhale af Oscar Piastri, som dermed hentede karrierens første Grand Prix-sejr i Formel 1.

Selvom team-instruktionen var helt efter bogen med tanke på løbets udvikling, kan det alligevel have givet Norris yderligere motivation at miste sejren på denne måde, og måske kan briten udnytte dette til at gå hele vejen ved løbet på Spa-banen.

Tip 1 - Lando Norris vinder til odds 2.25

Norris har muligvis stadig for stor afstand op til Max Verstappen, men englænderen har uden tvivl ikke opgivet drømmen om sit første verdensmesterskab.

McLaren-talentet indhentede noget af forspringet i Ungarn, og har nu 76 point op til Verstappen med 11 løb tilbage af Formel 1-sæsonen.

Med fire podieplaceringer i sine sidste fem løb har Norris vist et højt stabilt niveau, som betyder at han ligner hollænderens største trussel mod endnu en VM-titel.

Efter den noget bitre andenplads til Norris i sidste løb, vil han uden tvivl forsøge at vise, at han er førsteudfordreren til Verstappen i denne sæson.

Tip 2 - Sergio Perez slutter i top seks til odds 1.90

Det har været en skuffende sæson for Sergio Perez, men Red Bull-køreren bør have gode chancer for en plads i top seks denne weekend.

Selvom Perez er den eneste kører i top otte, som endnu har sin første sejr til gode i denne sæson, så kan der sagtens vente et fint resultat på ham i Belgien. Perez er blevet nummer to ved de seneste to løb på banen, og vi tror han forbedrer sin syvendeplads fra løbet i Ungarn.

Tip 3 - H2H - Lewis Hamilton slutter foran George Russell til odds 2.00

Lewis Hamilton tog sig af endnu en podieplacering i sidste uge i Ungarn og er nu kravlet op på sjettepladsen i den samlede stilling. Det var englænderens 200. podieplacering gennem karrieren, og nu venter løbet på Spa-banen, hvor Hamilton har vundet fire gange tidligere.

Med Hamiltons forestående skifte til Ferrari er dette den sidste sæson med George Russell som holdkammerat. I denne tvekamp virker det til, at Hamilton har fået overtaget ,og den erfarne kører er sluttet bedst af de to i tre af de fire seneste løb.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.