nye expekt Blog

Odds tips til Hollands grand prix 2024

Formel 1-feltet er tilbage denne weekend, når det hollandske grand prix løber af stablen. Al opmærksomhed er naturligvis rettet mod hjemmebanefavoritten Max Verstappen, som har vundet de sidste tre gange, feltet har været forbi Holland.

Der har dog været hele syv vindere i de hidtil 14 løb i denne sæson, men på trods af den øgede jævnbyrdighed, har Verstappen alligevel en føring på hele 78 point ned til Landon Norris i den samlede stilling.

Tip 1 — Max Verstappen vinder løbet til odds 2.85

Max Verstappen er inde i sin største sejrstørke siden 2020-sæsonen, da den sejrsvante hollænder nu ikke har vundet i de seneste fire løb. Men det betyder også, at hans odds nu er langt mere attraktive, end de har været i tidligere løb, og faktisk er McLarens Lando Norris denne gang favorit til sejren ifølge oddssætterne.

Dermed kan der være værdi i et spil på Verstappen denne gang.

Den regerende verdensmester har som tidligere skrevet vundet løbet på hjemmebane alle tre gange siden 2021, og det er sket efter en pole position alle gangene.

Det er også vigtigt at huske, at Verstappens præstation i det belgiske grand prix var bedre end den fjerdeplads som resultatlisten ellers antyder. Verstappen startede løbet helt nede på 11.pladsen, efter han havde fået en straf på 10 pladser, efter at hans bil havde fået ny motor for fjerde gang i sæsonen.

Alligevel formåede Verstappen ved den lejlighed at slutte foran Norris, som ellers havde startet løbet hele syv pladser foran Verstappen.

Netop Norris forventes altså at blive den største udfordrer til Verstappen, men til odds 2.85 synes vi bestemt, at et spil på hollænderen er oplagt.

Tip 2 — George Russell slutter på podiet til odds 2.10

Piastri fortsætter med at imponere, men det ses nu også tydeligt i oddsene, og dermed er der ikke meget værdi i spil på den unge australier. Der kan derimod være større værdi i et spil på George Russell til at slutte på podiet. Russell jagter oprejsning efter et flot løb i Belgien, hvor han gik fra at være sejrshelt til at blive diskvalificeret, da hans bil var for let ved målingen efter løbet.

Dermed gik sejren i Belgien i stedet til Russells holdkammerat Lewis Hamilton, men Russell vil uden tvivl være opsat på at levere et godt resultat efter sin diskvalifikation sidst. Russell har fine erfaringer med den hollandske bane, og førte undervejs samme løb i 2023, hvor en punktering dog forhindrede et godt resultat.

Året forinden blev det til en andenplads i Zandvoort, hvor han kun blev besejret af Verstappen. Russell har dermed vist, at han har evnerne til et godt resultat på denne bane, og hvis Mercedes lykkedes med de planlagte opgraderinger, vil betingelserne for en podieplacering kun blive endnu bedre.

Tip 3 — Lance Stroll slutter i top 10 til odds 2.00

Aston Martin har manglet det sidste i denne sæson, men de er stadig i stand til at kæmpe med om de yderste pointplaceringer, og Stroll har en god chance for at opnå en top 10-placering i Holland.

Stroll er inden den seneste pause sluttet i top 11 i de tre sidste løb, og han vandt faktisk på den hollandske bane i sin tid som Formel 3-kører.

Stroll blev nummer ni på Zandvoort sidste år, da holdkammeraten Fernando Alonso tog en flot femteplads. Hvis holdet igen kan finde et solidt set-up på den uortodokse bane i Holland, så er point bestemt en mulighed igen for Aston Martin.




Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.