nye expekt Blog

Optakt til Formel 1: Italiens Grand Prix 2024

Der bliver tilsyneladende meget mere spænding om Formel 1-verdensmesterskabet, end det tydede på tidligt på sæsonen. Nu skal feltet ud på den legendariske Monza-bane, og Verstappen skal forsøge at slutte sin sejrstørke, efter at hollænderen nu har kørt fem løb i streg uden sejr. Det er hans længste periode uden en sejr i de sidste tre sæsoner.

Verstappen har dog stadig en solid føring på 70 point i den samlede stilling, men Lando Norris kom en smule tættere på i stillingen efter britens suveræne sejr på Zandvoort.

Det må uden tvivl give Norris blod på tanden, at han var i stand til at distancere Verstappen med hele 22 sekunder ved den lejlighed.

Verstappen har dog en god historik på Monza, hvor han har vundet de sidste to år. Kommer den sejrsvante hollænder tilbage på vindersporet i Italien?

Tip 1 - Lando Norris vinder Italiens grand prix til odds 2.00

Lando Norris havde været igennem en frustrerende periode af sæsonen, hvor han ikke formåede at omdanne sin stærke bils potentiale til løbssejre. Men briten fik rettet op på det med sin overbevisende sejr i Holland.

Dominansen i det sidste løb var noget af et statement fra McLaren, som også havde den hurtigste bil i kvalifikationen. Under selve løbet var McLarens dæk også mere holdbare end dem, som Verstappen kørte med.

Faktisk var verdensmesteren heldig med ikke at tabe flere point til Norris, da Oscar Piastri havde farten til at konkurrere med Verstappen, men australierens dårlige start betød, at han måtte nøjes med en fjerdeplads.

Selvom det ikke blev til to pladser på podiet, må det alligevel have været opløftende for McLaren, at se hvor suveræne deres biler var.

Meget kunne tyde på, at McLaren også har overhånden på Monza, og dermed kan der sagtens vente endnu en grand prix-sejr til Norris.

Lando Norris vinder Italiens grand prix til odds 2.00

Tip 2 — Charles Leclerc slutter på podiet til odds 2.75

Ferrari har timet deres store opgradering, så den er klar til deres hjemmebaneløb i Italien. Dermed har Charles Leclerc en fremragende chance for at komme på podiet i Monza efter, at han med flot kørsel senest tog tredjepladsen i Holland.

Leclerc var under tre sekunder efter Verstappen på målstregen i sidste uge, og holdet ser ud til at bevæge sig i den rigtige retning igen efter at have falmet lidt efter en ellers fin sæsonstart.

Den monegaskiske kører tog tidligere på sæson en smuk hjemmesejr i Monte Carlo, og efter en lidt skuffende præstation umiddelbart efter, har Leclerc nu taget to tredjepladser og en fjerdeplads i de sidste tre løb.

Hvis Ferraris nye opgradering har stor effekt, kan Leclerc endda måske være med i kampen om løbssejre igen.

Leclerc gav det italienske hold deres første hjemmesejr i ni år i 2019-udgaven, og han er sluttet i top fire ved de seneste tre løb på Monza.

Charles Leclerc slutter på podiet til odds 2.75

Tip 3 - Alex Albon slutter i top-10 til odds 1.90

Williams-holdet vil ikke huske tilbage på oplevelsen i Holland med gode minder. Logan Sargeant smadrede nemlig sin nye bil i stykker i den tredje træningssession, hvilket betød, at han gik glip af kvalifikationen.

Tingene så ud til at gå meget bedre for hans holdkammerat, Alex Albon, som tog en ottendeplads i kvalifikationen. Men da Albons bil ikke bestod den teknisk inspektion efter kvalifikationen, blev han diskvalificeret fra sessionen og tvunget til at starte på en 19. plads.

Han imponerede alligevel under selve, hvor han hentede fem pladser, og dermed sluttede som nummer 14. Køreren fra Thailand fik dog aldrig vist bilens fulde potentiale grundet den dårlige startpostition. Det kan være, at Albon får bedre held med at vise sig frem denne gang, og den asiatiske kører har glimrende erfaringer fra Monza. Han tog en sjetteplads på banen i 2019, og sidste år blev han i Williams-bilen nummer syv på banen.

Alex Albon slutter i top-10 til odds 1.90




Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.