nye expekt Blog

Odds tips til Østrigs grand prix

Formel 1-karavanen skifter opholdssted fra Barcelona til Spielberg, hvor denne weekends østrigske grand prix finder sted.

Da weekenden også byder på et sprintløb, er det et sammenpresset løbsprogram, og der er blot en enkelt træningssession inden kvalifikationen.

Verdensmesteren Max Verstappen har vundet syv af de ti løb i denne sæson, inklusiv de sidste to styks i Canada og Spanien, men han havde stor modstand begge steder, og vi kan se frem til endnu en spændende weekend.

Hollænderen har vundet to af de seneste tre løb på sit holds hjemmebane og er favorit til at fortsætte den gode statistik.

Lando Norris vinder til odds 3.50

Verdensmesteren Max Verstappen har altså vundet størstedelen af løbene indtil videre i 2024 F1-sæsonen, men han har endnu ikke vundet tre i træk og han vil uden tvivl forsøge at lave hattricket på Red Bulls østrigske hjemmebane.

Den hollandske kører er dog ikke kommet lige så nemt til sejrene på det seneste. Og afstanden i favoritværdighed til Lando Norris er måske ikke så stor, som oddsene ellers indikerer. Den britiske kører var ikke langt fra sejren i de sidste to løb, og briten er nu kørt i top-2 i fem af de sidste Formel 1-løb.

McLarens fremskridt gennem denne sæson har været iøjnefaldende, og i Barcelona lignede det endda, at de havde den hurtigste bil. Dermed har Norris alle muligheder for et nyt stort resultat i Østrig.

George Russell slutter på podiet til odds 3.25

Begge Mercedes-kørere har vist sig frem fra deres bedste side i de sidste to løb, og der kan vente en ny podieplads for Mercedes ved grand prixet i Østrig.

George Russell blev nummer tre i Canada med Lewis Hamilton lige i hælene på fjerdepladsen, og eneste forskel i Spanien var, at de havde byttet rundt på pladserne, så det var den syvdobbelte verdensmester, som tog sig af pladsen på podiet.

Russell har gode erfaringer med denne bane og har vundet der i både GP3- og Formel 2-juniorserien, ligesom han hentede en solid fjerdeplads i hovedløbet i 2022. Den britiske kører havde desuden problemer i kvalifikationen på banen i sidste sæson, men gjorde under selve løbene store fremskridt, og endte som nummer 8 i sprintløbet efter en startposition som nummer 15. I det regulære løb avancerede han også fra nummer 11 til syv under løbet.

Sergio Perez slutter i top 6 til odds 1.90

Sergio Perez' seneste præstationer i Red Bull har været tæt på katastrofale, og hvis han ikke kan gøre det bedre i dette løb i teamets hjemland, vil beslutningen om at forlænge hans kontrakt ligne en stor fejltagelse for det østrigske mandskab.

Mens holdkammeraten Verstappen fører klart i den samlede stilling, ligger mexicaneren på en femteplads med kun ca. halvdelen af de ​​point som hollænderen har hentet. I de sidste fire løb er udbyttet for Perez blot to ottendepladser samt to ikke-gennemførte løb.

De seneste dårlige løb betyder dog, at hans odds for en top-seks placering er steget til et særdeles interessant odds.

Perez blev nummer to i sprintløbet i Spielberg i sidste sæson og tre i hovedløbet på trods af, at han startede som nummer 15 på gridden, så en top-seks placering denne gang burde være et realistisk mål.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.