nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Odds tips til Singapores Formel 1 Grand Prix 2024

Lando Norris ser igen ud til at være klar til at dyste med om topplaceringer, efter en mindre vellykket weekend for en uge siden. Her startede han Aserbajdsjans Grand Prix helt nede som nummer 15, men han formåede alligevel at køre sig op til en acceptabel slutplacering som nummer fire. Norris mindskede forspringet i den samlede stilling med yderligere tre point, da Max Verstappen blot blev nummer 5. Dermed ser britiske Norris formentlig optimistisk på at komme endnu tættere på hollænderen, når pointene ved weekendens grand prix i Singapore er opgjort.

Tip 1 - Lando Norris vinder til odds 2.75

I betragtning af Max Verstappens store dominans i F1 gennem de seneste år, er det en smule opsigtsvækkende, at hollænderen faktisk endnu har til gode at krydse målstregen som den første ved Singapore Grand Prix. Den forsvarende verdensmester er inde i en af karrierens sværeste perioder, og er uden en løbssejr siden juni måneds grand prix i Spanien. Dermed ligner Norris favoritten, og han hentede en andenplads på banen i Singapore sidste år, og med sin flotte kørsel i denne sæson, er det ikke utænkeligt, at han kan forbedre den placering i år.

Tip 2 - Carlos Sainz slutter på podiet til odds 2.25

Efter at have kollideret med Red Bulls Sergio Perez med to omgange tilbage ved Aserbajdsjans Grand Prix i den intense kamp om tredjepladsen, vil Carlos Sainz være yderst opsat på et godt resultat denne weekend. Skuffelsen fra sidste weekend hænger sikkert stadig over spanieren, men han har altså en hurtig mulighed for at komme ovenpå igen. Sainz har glimrende minder fra Marina Bay Street banen i Singapore, da han tog sig af sejren her sidste år. Sainz har taget fem podieplaceringer i denne sæson, og vi tror, at spanieren viser sig frem fra sin bedste side på denne bane, og igen tager en plads blandt de tre forreste.

Tip 3 - Sergio Perez slutter i top 6 til odds 1.90

Sergio Perez vil også være ivrig efter at komme tilbage i sin Red Bull så hurtigt som muligt for at vaske løbet i Baku af sig, hvor han altså var involveret i et styrt med Carlos Sainz. Perez har ligesom Sainz gode minder fra Singapore, og mexicaneren vandt således løbet her for to år siden. Perez har taget syv top 6-placeringer i denne sæson, og selvom han får svært ved at gentage sejren fra 2022, har han alle forudsætninger for en plads i top 6.




Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.