nye expekt Blog

Odds tips til Storbritanniens Grand Prix 2024

Der er altid feststemning, når Formel-1 feltet lægger vejen forbi Silverstone, men stemningen bliver ekstra intens i år.

Ikke alene er McLarens Lando Norris næststørste favorit efter Max Verstappen, også George Russell kommer ind til løbet fyldt med selvtillid efter at have hentet sin 2. Grand Prix-sejr i sidste uge.

Sidste år fik det britiske hjemmepublikum masser at juble over, da Norris tog andenpladsen, mens den store fanfavorit, den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton, også tog en plads på podiet.

Red Bulls Max Verstappen har en føring på 81 point i den samlede stilling, men hollænderen virker ikke lige så uovervindelig som i sidste sæson.

Tip 1 - Lando Norris vinder løbet til odds 4.00

I fem af de sidste syv løb har Verstappen og Norris taget de to øverste pladser på podiet, men efter deres kontroversielle dyst på Red Bull Ring i sidste uge er der skruet op for intensiteten i tvekampen.

Norris har haft mulighed for at vinde i alle de tre sidste løb, men alle gange er den store triumf udeblevet. I Canadas Grand Prix mistede Norris føringen efter et forsinket pitstop bag safety car. I Spanien havde Norris Pole Position, men blev overhalet af to konkurrenter allerede efter det første sving, mens han i sidste uges løb i Østrig i sidste uge var klart hurtigere end Verstappen, inden de to kolliderede med hinanden.

Tegnene for et nyt topresultat er dermed til stede for Norris, som forhåbentligt er forskånet for uheld denne weekend.

Tip 2 - Carlos Sainz slutter i top seks til odds 1.75

Efter at have taget to podiepladser ved Grand Prixet i Monaco, er Ferrari nu faldet helt ned på fjerdepladsen i konstruktørernes stilling efter et par skuffende løb. Carlos Sainz har dog leveret stabile, stærke præstationer gennem hele året.

Han var en smule heldig at slutte på tredjepladsen i Østrig, men ville have været nummer fem selv uden Norris- og Verstappen-kollisionen. Sainz er faktisk sluttet i top seks i alle de løb, som han har gennemført denne sæson. Spanieren har også gode erfaringer med Silverstone, hvor han vandt i 2022, og en plads i top-seks virker meget sandsynlig..

Tip 3 - Pierre Gasly slutter i top-10 til odds 2.00

Alpine har lagt deres elendige sæsonstart bag sig og fremstår som ‘the best of the rest’.

Pierre Gasly fejrede sin kontraktforlængelse med sin fjerde top-10 placering i træk i Østrig sidste weekend, og der er ingen grund til at tro, at han ikke vil være med i den øverste halvdel igen i denne uge.

Gasly var midt i en intens kamp om point i sidste års britiske Grand Prix, før Lance Strolls Aston Martin satte en stopper for franskmanden ved den lejlighed. Mon ikke Gasly kan tage revanche og tage en plads i pointene denne gang?


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.