nye expekt Blog

Odds tips til Ungarns grand prix

Lewis Hamilton fik endelig en Grand Prix sejr ved sidste løb på Silverstone-hjemmebanen efter en stime på 104 Formel1-løb uden sejr. Nu håber Mercedes at kunne hente deres 3. Grand prix-sejr i træk, når Formel 1-cirkusset denne weekend er i Budapest.

På trods af Hamiltons sejr blev Max Verstappens føring i toppen af stillingen faktisk udvidet, men Red Bulls periode med hidtil uset dominans ser ud til at være ved at være slut.

Tip 1 - Lewis Hamilton vinder til odds 8.00

Lewis Hamilton slog med sejren på Silverstone endnu af de mange rekorder, som tidligere syntes uslåelige. Det var nemlig hans niende sejr på den bane, og dermed har ingen anden kører vundet flere gange på en enkelt bane. Men denne weekend kan han faktisk tangere den nyslåede rekord. Han har nemlig otte gange tidligere vundet det ungarske Grand Prix, og kommer altså ind til løbet i glimrende form.

Ved sidste løb var team-kammerat George Russell nødt til at trække sig efter afkølingsproblemer med bilen, men hvis vi ser bort fra det, så er de to Mercedes-kørere endt i top-fire ved samtlige af de fire sidste løb.

Med en Mercedes-bil tilbage på niveau, skal man aldrig afskrive en selvtillidsfuld Hamilton, som på trods af sine 39 år stadig er yderst konkurrencedygtig.

Tip 2 - Nico Hulkenberg slutter i top 10 til odds 1.90

Efter gennem flere år at have tilbragt tiden bagerst i feltet ser Haas endelig ud til at have en hurtig og konkurrencedygtig bil, og den erfarne kører Nico Hulkenberg får næsten altid det optimale ud af den forbedrede bil.

Tyskeren, der skifter til Sauber i næste sæson, tog en fremragende sjetteplads i det britiske grand prix, ligesom han også var blevet nummer seks i Østrig weekenden før.

Hulkenberg er sluttet i top-11 i hele ti af tolv løb i denne sæson, og han har stået for 22 af Hass’ 27 point i denne sæson. Dermed er det formentlig igen Hulkenberg og ikke Kevin Magnussen, som kan blande sig i kampen om pointene.

Tip 3 - Carlos Sainz slutter i top 6 til odds 1.70

Det lignede længe, at Ferrari var på en opadgående kurve, efter at Charles Leclerc havde taget sejren på sin hjemmebane i Monaco, men desværre for det populære team, så ser de nu ud til at være overhalet af både McLaren og Mercedes.

Det har dog ikke stoppet Carlos Sainz fra at hente en stribe imponerende resultater, da denne sæson jo er et udstillingsvindue for spanieren, da han er på udkig efter et nyt hold til næste år.

Sainz, som bliver erstattet i Ferrari af Hamilton, sluttede på en femteplads på Silverstone og dermed er han helt oppe som nummer fire i den samlede stilling.

Han er endt i top seks i 10 af de 11 Grands Prix, han har deltaget i denne sæson og også i to af sine tre ungarske Grands Prix med det italienske hold.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.