nye expekt blog banner

nye expekt Blog

US Grand Prix Formel 1 odds tips

Formel 1 tager denne weekend hul på det første af fire løb på de amerikanske kontinenter, da Austin er vært for weekendens grand prix. Efter den lange løbspause siden Singapores GP, er dette den perfekte mulighed for at bringe eventuelle nye opgraderinger i spil inden den intense sæsonafslutning.

Tip 1 - Lando Norris vinder til odds 1.90

Red Bull Racing har været fuldstændig dominerende i Formel 1 i over to år, men allerede tidligt på sæsonen gav McLaren løfter om en større jævnbyrdighed, efter at Lando Norris tog sin første Formel 1-sejr i Miami.

Siden da er det verdensmesterskab, som længe lignede en ren formalitet for Max Verstappen, pludselig blevet til en reel dyst, hvor der lige nu er 52 point imellem de to kørere.

McLaren har vundet fire af de sidste seks løb, og har i samme løb tilsammen hentet ni ud af 12 podiepladser. Norris har taget pole position og haft den hurtigste omgang i tre af de seneste fire Grand Prixs, og McLaren har bekræftet, at han vil få prioritet i beslutninger fra pitten, da McLaren stadig har ambitioner om, at Norris kan gå hele vejen i år.

Den 24-årige brite sluttede på andenpladsen efter Verstappen her i sidste sæson, men han har alle forudsætninger for at tage topplaceringen denne gang.

Tip 2 - Safety Car - Nej til odds 1.80

USA's Grand Prix er blevet afholdt på Circuit of the Americas siden 2012, og safety car kom i spil her i 2013, 2014 og 2015.

Siden da har kun ét af de syv Grand Prixer på denne bane haft brug for at udrulle den fulde safety car.

Der har dog været tre Virtual Safety Car-anvendelser på banen i den samme periode. 2024-sæsonen har generelt oplevet en bemærkelsesværdig reduktion i perioder med safety car, og i ingen af ​​de sidste ni Grand Prix har der været brug for Safety car.

Tip 3 - Fernando Alonso slutter i top 8 til odds 1.75

Efter en fantastisk første halvdel af 2023-sæsonen har Aston Martin haft tilbagegang siden da, men efter en vanskelig 2024-sæson, er der nu tegn på, at de kan være på vej tilbage mod den sjove halvdel af feltet.

Fernando Alonso er blevet nummer seks og otte i de seneste to Grand Prix og har sikret sig en top-otte-placering i fire af sine syv seneste løb.

Dette vil være spanierens 11. Formel 1-grandprix på Circuit of the Americas, og han er endt i top sy vi fem af dem, så alt er sat op til endnu en fin præstation af den bundrutinerede spainer.


Alle Formel 1 Odds



Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.