nye expekt Blog

Optakt: England - Slovakiet - 1/8-finale

Af Frank Pilantra

  • 1/8-FINALE: England - Slovakiet
  • Søndag den 30. juni kl. 18.00, Arena AufSchalke, Gelsenkirchen

England vandt som ventet Gruppe C foran Danmark på andenpladsen, men de engelske stjerner imponerede ikke. Det var skuffende, at England ikke havde mere at byde ind med i de tre gruppekampe. Der er naturligvis høje forventninger til England, som stiller med stjerner som Jude Bellingham, Bukayo Saka og Harry Kane. Der er nu hård kritik efter de idéforladte præstationer, og landstræner Gareth Southgate skal finde den rette taktik og indstilling hos spillerne for at få gang i offensiven mod Slovakiet.

Slovakiet forventes at komme med et defensivt udgangspunkt mod de engelske storfavoritter. Med 4 point snuppede Slovakiet tredjepladsen i Gruppe E og sneg sig lige præcis videre til ottendedelsfinalerne. Slovakiet var yderst heldige med deres 1-0 sejr over Belgien, som brændte et hav af chancer, og Romelu Lukaku fik annulleret to mål undervejs.

Slovakiet skal stole på, at kollektivet og den defensive organisation kan holde englænderne fra at komme på måltavlen. England virker langt fra uovervindelige, så hvis Slovakiet er skarpe på omstillinger og dødbolde, kan de skabe en overraskelse og slå EM-favoritterne ud.

Det kan blive en travl kamp for den hårdtarbejdende Stanislav Lobotka, med fortid i FC Nordsjælland, samt FCK-forsvareren Denis Vavro, der skal være påpasselige og ikke tillade for meget plads mellem kæderne.

Vi kan få en målfattig og taktisk ottendedelsfinale. England har meget svært ved at få gang i pasningerne på den sidste tredjedel af banen og der er ikke rigtig flow i det engelske angrebsspil. Vi skal ikke forvente, at Slovakiet vil frem og skabe kampen; særligt ved 0-0 vil de slovakiske spillere sandsynligvis være tilfredse med at holde mange spillere bag bolden. Hvis England kommer foran i kampen, har vi set et engelsk landshold, der både mod Serbien og Danmark hellere ville forsøge at forsvare en 1-0 føring fremfor at jagte mål nr. 2.

Scoringer i evt. forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence tæller ikke med i dette Under 2,5 mål spil.

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,74

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.