nye expekt Blog

Optakt: Frankrig - Belgien - 1/8-finale

Af Frank Pilantra

  • 1/8-FINALE: Frankrig – Belgien
  • Mandag den 1. juli kl. 18.00, Merkur Spiel-Arena, Düsseldorf

Hverken Frankrig eller Belgien har levet op til forventningerne i gruppespillet. Især det stjernebesatte franske landshold har endnu ikke ramt deres topniveau ved EM-slutrunden. Bedste spiller hos de franske vice-verdensmestre har været den erfarne på den defensive midtbane, hvilket præcist viser, at landstræner Didier Deschamps ikke er lykkedes med at få gang i offensiven. Frankrig indledte med en 1-0 sejr over Østrig, spillede derefter 0-0 mod Holland og sluttede af med 1-1 mod Polen.

Det kan gå galt mod Belgien, hvis ikke Kylian Mbappé og Antoine Griezmann går forrest og sørger for at finde vej til netmaskerne. Der er flere hurtige offensive profiler i den franske trup, og udover Mbappé kan Ousmane Dembélé og Marcus Thuram også skabe problemer for det noget tunge belgiske forsvar.

Belgien må være påpasselige i defensiven og holde mange mand bag bolden for at lukke rummene omkring bagkæden. Jan Vertonghen er en rutineret styrmand, men han er også blevet 37 år og vil ikke kunne vinde mange løbedueller mod de franske angribere.

Med en lav bagkæde og kort afstand mellem kæderne kan det betyde, at der bliver meget langt op til det franske mål, når belgierne erobrer bolden. Det kan derfor blive svært for Kevin De Bruyne at få sat gang i omstillinger og sætte Romelu Lukaku og Jérémy Doku i scene.

Det var skuffende, at Belgien ikke havde mere at skyde med i 0-0 kampen mod Ukraine, hvor de med en sejr kunne have taget gruppens førsteplads. Det blev i stedet Rumænien, der havnede i den lette halvdel, mens Belgien får en svær ottendedelsfinale mod Frankrig.

Særligt Jérémy Doku har ikke haft mange vellykkede aktioner, og han lavede en frygtelig forsvarsfejl, der kostede et mål i 0-1 nederlaget til Slovakiet. Frankrig har vist god defensiv organisation og tager favoritværdigheden i denne ottendedelsfinale. Frankrig har verdensstjerner på samtlige positioner, og de kan udnytte dette til at få overtaget og sætte sig på opgøret.

Vi skal selvfølgelig holde godt øje med Mbappé, som kan blive kampafgørende. Det bliver nok ikke fransk champagnebold eller en forrygende målfest, men Frankrig bør leve op til favoritværdigheden.

Franks forslag:

  • Portugal - Slovenien: Slovenien under 0,5 mål i kampen, odds 1,75
  • Frankrig - Belgien: Frankrig vinder, odds 1.94

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.