nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Holland - Tyrkiet - kvartfinale

Af Frank Pilantra

  • Kvartfinale: Holland – Tyrkiet
  • Lørdag den 6. juli kl. 21.00, Olympiastadion, Berlin

Holland var flyvende i deres ottendedelsfinale mod Rumænien, der blev sendt hjem med et 0-3 nederlag. Der var god fart i hollænderne, og efter Cody Gakpo scorede efter 20 minutters spil, var det kun et spørgsmål om, hvor meget Holland ville vinde med.

Vi kan forvente, at Holland vil komme med samme angrebsivrige taktik mod Tyrkiet, der overraskede med en drømmestart i deres ottendedelsfinale mod Østrig. Selvom Østrig gjorde, hvad de kunne for at slå tilbage, var de ineffektive i afslutningerne og tog de forkerte beslutninger i de afgørende situationer. Og når de østrigske angribere kom igennem den massive tyrkiske forsvarsmur, var keeper Mert Günok på pletten og sikrede, at Tyrkiet kunne hive 2-1 resultatet i hus med en mirakelredning dybt inde i overtiden.

Der har været god underholdning i Tyrkiets kampe, og vi kan også se frem til en chancerig kvartfinale. Anfører Hakan Calhanoglu er tilbage fra karantæne og han skal gå forrest og holde tempo i det tyrkiske opspil. Men vi så både mod Østrig og i 0-3 nederlaget til Portugal, at den tyrkiske defensiv kan have svært ved at holde modstanderne fra chancer.

Det kan blive afgørende og Holland har stjernerne til at blive spildominerende og de bør kunne leve op til favoritværdigheden. Dette spil på hollandsk sejr afgøres efter resultatet i ordinær spilletid.

Spilforslag: Holland vinder kampen til odds 1,60

Spil på Holland - Tyrkiet her

Franks betbuilder:

  • Holland vinder
  • Over 2,5 mål
  • Over 5,5 hjørnespark til Holland

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.