nye expekt Blog

Optakt: Danmark - Serbien

Af Frank Pilantra

  • Dagens kamp: Danmark – Serbien
  • Tirsdag den 25. juni kl. 21:00, Allianz Arena, München

Vi kan få en gyser i München, når Danmark møder Serbien i sidste gruppekamp. Uafgjort kan være nok for, at Danmark går videre til ottendedelsfinalerne, mens kun sejr tæller for Serbien. Dette kan føre til en mere afventende taktik fra Kasper Hjulmand, der undervejs kan følge med i udviklingen i Englands kamp mod Slovenien.

Taktisk står det danske landshold i en fordelagtig position til denne skæbnekamp. Presset er på Serbien, der kun har et enkelt point og dermed skal frem og forsøge at skabe kampen. Her har de danske forsvarsspillere så høj kvalitet, at Andreas Christensen, Joachim Andersen og Jannik Vestergaard bør kunne vinde nærkampene og lukke ned for de serbiske angribere. Her skal der være fokus på ikke at give plads til Dušan Vlahović og Aleksandar Mitrović, der begge er målsøgende og kan teste Kasper Schmeichel i det danske bur.

Danmark har flere stærke spillere i omstillingsspillet og der blev skabt flere store chancer mod England ved at bryde englændernes opspil med et højt pres. Det bliver afgørende, at den danske midtbane holder organisationen og fortsætter samme positive takter som mod England. Det er vigtigt, at Pierre-Emile Højbjerg, Morten Hjulmand og Christian Eriksen holder fart og bevægelse for at skabe plads og sætte Rasmus Højlund i scene, så han kan komme på måltavlen.

Når spillet ikke fungerer for serberne, virker det til, at flere af deres individualister mister fokus og viser tydelige frustrationer. Dette betyder også, at de mister koncentrationen, og de hurtige danske angribere kan straffe Serbien, hvis de bliver for offensive og fanges i ubalance.

Efter den flotte holdpræstation mod England, så tager Danmark favoritværidgheden, men for Kasper Hjulmand er det vigtigste at de undgå et nederlag. Der er udsigt til en jævnbyrdig og taktisk kamp, hvor det kan vise sig, at uafgjort vil være rigeligt for det danske landshold.

Spilforslag: Kampen ender uafgjort til odds 3,65.

Franks forslag til en bet builder:

  • Danmark eller uafgjort
  • Rasmus Højlund scorer
  • Over 4,5 hjørnespark til Danmark

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.