nye expekt Blog

Optakt: Tyskland - Danmark - 1/8-finale

Af Frank Pilantra

  • 1/8-FINALE: Tyskland – Danmark
  • Lørdag den 29. juni kl. 21.00, Signal Iduna Park, Dortmund

Det danske landshold står over for en svær opgave i ottendedelsfinalen mod Tyskland i Dortmund. Danmark er undertippede og forventes at indtage en afventende position, mens Tyskland tager initiativet i kampen.

Landstræner Kasper Hjulmand skal dog undgå, at den danske forsvarskæde bliver presset for langt tilbage på banen, da det vil skabe plads til at Jamal Musiala, Florian Wirtz og Ilkay Gündogan kommer på skudhold. Med deres flydende angrebsspil er tyskerne svære at holde fra chancer og Kasper Schmeichel skal helst hive et par redninger frem og være sikker sidste skanse.

Tyskland imponerede med deres 5-1 sejr over Skotland i åbningskampen, og hvis de finder samme spil frem, vil det lægge pres på den danske defensiv i samtlige 90 minutter. Særligt når tempoet skrues op med hurtige tyske kombinationer, kan de danske spillere få svært ved at følge med.

Med Morten Hjulmand i karantæne ser det ud til, at Thomas Delaney får chancen fra start på den centrale midtbane. Delaney har stor rutine, men han mangler fart og er en topkandidat til at modtage kort i kampen.

Den danske midtbane med Pierre-Emile Højbjerg og Thomas Delaney bag Christian Eriksen er vigtige for at sætte pres på tyskerne og særligt sørge for, at Toni Kroos ikke får plads og tid til at levere de afgørende afleveringer.

De danske omstillinger kan overraske tyskerne. Ikke meget er lykkedes for Rasmus Højlund ved denne slutrunde, men han er farlig i kontrafasen, og Christian Eriksen har overblik og teknik til at finde Manchester United-holdkammeraten med stikninger i dybden.

Det danske landshold befinder sig godt i rollen som undertippet. I gruppespillet viste Hjulmands tropper mod og gejst i 1-1-kampen mod England, og det samme så vi ved VM 2020, hvor den bedste danske præstation var i opgøret mod Frankrig, som desværre blev afgjort af Kylian Mbappé. De danske spillere skal ramme topniveau for at besejre de tyske værter, men med solidt forsvarsspil og giftige kontraer har Danmark bestemt chancer for spille sig videre til kvartfinalen.

Det er interessant at se på oddsene for antal hjørnespark i dette opgør. Tyskland og Danmark er blandt de hold, der får flest hjørnespark i deres kampe. Danmark har fået 21 hjørnespark i de tre gruppekampe, mens tyskerne fik 25 hjørnespark i deres tre gruppekampe. Vi kan få en ottendedelsfinale med masser af hjørnespark.

Spilforslag: Over 9,5 hjørnespark i kampen til odds 2,08

Frank's double:

  • Tyskland - Danmark: Over 9,5 hjørnespark, odds
  • Schweiz - Italien: 0-0 ved halvleg

Odds 4,30

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.