nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Chelsea - Manchester City - Premier League

Chelsea: Får Enzo Maresca styr på tingene?

Chelsea har haft godt gang i svingdøren de seneste par sæsoner, både når det kommer til trænere og spillere. Ny mand i spidsen for London-klubben er italienske Enzo Maresca, som er kommet til Stamford Bridge efter stor succes i Leicester. Maresca har dog haft nok at se til i sin korte tid hos ‘The Blues’. Først var der angiveligt intern splid på holdet, efter Marescas navnebror, Enzo Fernandez, havde sunget nogle mindre pæne sange om franske spillere, som der jo er en del af i Chelseas trup. Dernæst har det ikke just set imponerende ud i preseason, hvor man har indkasseret store nederlag som 1-4 til Celtic og 2-4 til søndagens modstander, Man City.

Chelseas helt store profil i sidste sæson, Cole Palmer, er desuden først for kort tid siden kommet tilbage efter sin sommerferie ovenpå en lang EM-turnering. Dermed kan det sagtens tænkes, at unge Palmer må starte kampen mod City fra bænken.

Chelseas forventede startopstilling:

Det er svært at forudse, hvordan Maresca vil stille op til den første kamp i Premier League. Der er sket så mange transfers og der er så mange nye spillere, at det nærmest er umuligt at forudse, men dette er vores bud her på redaktionen:


Chelseas startopsstilling


Jørgensen - Gusto, Tosin, Badiashile, Colwill - Dewsbury-Hall, Lavia, Fernandez - Mudryk, Nkunku, Madueke

Manchester City: Fortsætter Guardiolas tropper dominansen?

Manchester City skal i denne sæson forsøge at vinde Premier League for femte gang i træk, hvilket synes mere vanvittigt, jo mere man tænker over det. I sidste sæson fik de kamp til stregen til det allersidste, og dermed vil det uden tvivl være et City-hold, som vil forsøge at sikre sig et overtag i tabellen fra sæsonens begyndelse, så man ikke risikerer en lige så tæt mesterskabskamp som i sidste sæson. Man City hentede i sidste weekend en pokal i Community Shield, da rivalerne fra Manchester United blev besejret efter en tæt kamp og straffesparkskonkurrence.

Manchester City måtte nøjes med et enkelt point pā Stamford Bridge i sidste sæson, men det ville ligne City dårligt at begynde den nye sæson med et pointtab.

Et muligt fravær af EM-vinderen Rodri kan dog få store konsekvenser fra City, der i så fald skal håbe at ustabile Kovacic rammer en af sine bedre dage på sin gamle hjemmebane.

Manchester Citys forventede startopstilling:

Guardiolas veje er uransagelige, og hvordan han stiller op mod Chelsea kan kun guderne vide. Vores bud bliver dog dette:


Manchester Citys startopsstilling


Ederson - Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol - Kovacic, De Bruyne, Bernardo Silva - Doku, Haaland, Bobb

Oddsforslag: Chelsea - Manchester City

Det endte som tidligere skrevet i en stor målfest, da de to mandskaber tørnede sammen i en af sidste sæsons bedste kampe. Der venter dog en svær opgave for Chelsea, da Man City har vundet 12 af deres seneste 13 åbningskampe i Premier League. Samtidig har London-klubben ikke besejret Man City i mere end tre år, og Guardiolas tropper vundet fire af de sidste seks kampe, mens de øvrige to er endt uafgjort.

Hvis Cole Palmer ikke er klar til at starte kampen, er det svært at se, hvordan Chelsea skal få point med fra denne kamp, da så meget af spillet i sidste sæson gik gennem den 22-årige englænder. Citys defensiv har dog set yderst ringe ud i preseason-kampene, og det mulige fravær af Rodri, kan betyder, at det alligevel bliver mere tæt end forventet.

Oddsforslag: Over 3.5 mål til odds 2.15



Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.