nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Hvem bliver fyret først i Premier League?

En ny Premier League-sæson ser snart dagens lys, og det hårde arbejde i pre-season for de tyve managers skal nu være klar til en lang og opslidende kampagne med 38 spillerunder.

Mens folk som Manchester Citys Pep Guardiola, Arsenals Mikel Arteta og Aston Villas Unai Emery sandsynligvis vil sidde komfortabelt ved roret i endnu en hel sæson, er næsten alle af de resterende trænere i Premier League klar over, at deres karriere kan være kort, hvis ikke resultaterne er der fra dag ét.

Vi har kigget på, hvilke managers, som vi mener kan være i fare for at stå uden job inden ret længe.



Nuno Espirito Santo - Nottingham Forest

Den tidligere Wolves og Tottenham-chef Nuno Espirito Santo, fik jobbet i Nottingham Forest i december 2023, men hans ledelse er allerede under alvorlig trussel efter skuffende resultater. Og med en ledelse med en kort lunte, kunne han godt stå for skud som en af de første.

På trods af at han undgik nedrykning med seks point - selv efter at have fået frataget yderligere fire point - har Nunos resultater hos Forest ikke været imponerende med en nuværende sejrsprocent på 26,92 % - den laveste i hans managerkarriere.

Dette har været Nunos første pre-season med Forest, og truppen er for alvor blevet trimmet kraftigt med 13 spillere solgt, udlånt eller frigivet fra førsteholdstruppen - samt yderligere fem spillere, der er vendt tilbage til deres klubber fra lejeophold herunder Gio Reyna og Gonzalo Montiel.

Forest har brugt £63,25 millioner på transfers indtil videre i dette vindue, og der vil være pres på disse nye spillere for at komme i gang på City Ground.

Skulle disse signinger fejle, eller resultaterne ikke gå hans vej, kan Nunos tredje periode i Premier League slutte brat.

Enzo Maresca - Chelsea

Det kan være overraskende at se Enzo Marescas navn på denne liste i betragtning af, at han først tog ansvaret for the Blues denne sommer og endnu ikke har stået i spidsen for holdet i en betydende kamp.

Men givet Chelseas historie med at skifte manager, kan den tidligere Leicester City-manager muligvis blive krævet øjeblikkelig succes for at være sikker på ikke at blive vist døren inden jul.

Maresca vandt Championship med Leicester i sidste sæson, men det var ikke uden vaklen og hans hold satte faktisk en stor pointføring over styr og endte kun ét point foran Ipswich Town.

The Blues har igen været aktive på transfermarkedet og har i vanlig stil spenderet over 96 millioner pund på nye spillere, så presset vil ligge på Maresca for at sikre, at disse penge er blevet givet godt ud.

Russell Martin - Southampton

Det lykkedes Russell Martin at bringe Southampton tilbage i Premier League via play-offs i Championship i sidste sæson, men som favoritter til at rykke ned, kan Martin blive presset til at være et godt stykke over nedrykningspladserne tidligt for at bevare sit job.

Der er mange nye ansigter på sydkysten, som Martin skal forsøge at få til at spille sammen hurtigt, og det kan ende med at blive svært.

Tabet af Che Adams på en fri transfer til Torino, er et alvorligt slag i angrebet, og hvis Saints ikke kan få gang i målscoringen, kan det blive et hurtigt farvel til Russell Martin.




Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.