nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Liverpool mod Chelsea - Premier League

Liverpool og Chelsea er begge kommet glimrende fra start i den nye sæson. Nu mødes de to klubber i Premier League, hvor Chelsea med en sejr kan reducere afstanden op til the Reds til blot et enkelt point. Se expekts optakt og spiltip til kampen mellem de to engelske giganter.

Holdinfo Liverpool

Liverpool er uden førstekeeper Allison, som først forventes tilbage om en måneds tid. Dermed er det irske Caoimhín Kelleher, som skal vogte buret på Anfield i denne kamp. Foran sig har han den velkendte firebackkæde, mens der er flest spørgsmålstegn ved pladserne i front.

Mo Salah er selvskrevet på højrekanten, mens Luis Diaz og Cody Gakpo kæmper om pladsen til venstre. Centralt ser portugisiske Diogo Jota ud til at være førstevalget, men Darwin Nunez kan også komme i spil.

Forventet startopstilling: Liverpool

Liverpool startopsstilling


Kelleher, Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister - Salah, Jota, Diaz.

Holdinfo Chelsea

Chelsea må undvære karantæneramte Wesley Fofana og Marc Cucurella, og dermed er det en noget alternativ forsvarskæde London-klubben kan stille med på Anfield.

Foran Sanchez er formentlig Malo Guso på højrebacken, mens store Tosin Adarabioyo kan få en sjælden startplads ved siden af Colwill. På venstreback kan det være den unge portugiser Renato Veiga, som får chancen i Cucurellas fravær.

Christopher Nkunku må formentlig se til fra bænken, da Nicolas Jackson ligner førstevalget som spidsangriber.

Forventet startopstilling: Chelsea

Chelsea startopsstilling


Sanchez, Gusto, Tosin, Colwill, Veiga - Caicedo, Fernandez, Madueke, Palmer, Sancho - Jackson.

Liverpool mod Chelsea Oddsforslag

Det er endt uafgjort i fem af de sidste seks Premier League-kampe mellem disse to mandskaber. Men i tilsvarende opgør i sidste sæson endte det med en 4-1-sejr til Liverpool. Der har været masser af mål i Chelseas Premier League-kampe denne sæson (3,4 mål pr. kamp). Chelsea må som sagt undvære to fra den sædvanlige forsvarskæde, og det kan blive udslagsgivende mod Liverpools perlerække af offensive spillere. Chelsea har dog også selv scoret i deres sidste ligakampe, og vi forventer en åben affære, hvor fraværet af Allison kan give uro i Liverpools bagerste geledder.

Oddsforslag: Over 3,5 mål til odds 1.98



Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.