nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Manchester City - Arsenal - Premier League

Det er en moderne klassiker mellem de to mesterskabsaspiranter fra Arsenal og Manchester City. Pep Guardiolas tropper kommer ind til kampen med en Haaland i storform, der dog ikke kunne score mod Inter, mens Mikel Artetas Arsenal er to point efter City i ligaen.

Bliver det en taktisk affære? Eller tør de to trænere sætte deres hold fri?

Holdnyt: Manchester City

Manchester City led ikke blot et pointtab i Champions League-kampen mod Inter. Måske endnu mere bekymrende var det, at Kevin De Bruyne måtte udgå med en skade. Belgieren har et topniveau som få andre, men Guardiola må formentlig se bort fra den målskabende spiller til kampen mod Arsenal.

Det kan i stedet bringe Phil Foden tilbage i startopstillingen, efter at englænderen har fået begrænset spilletid i denne sæson. På højrebacken står valget mellem den rutinerede Kyle Walker eller den unge sensation Rico Lewis.

Jack Grealish og Savinho er begge i spil til en plads fra start på kanterne, mens der til gengæld ingen tvivl er, om at Haaland starter helt i front. Nordmanden har scoret hele ni gange i de første fire Premier League-kampe, men han scorede ikke mod Arsenal i sidste sæsons to ligakampe.

Manchester City forventet startopstilling:


Manchester City startopsstilling


Ederson - Walker, Akanji, Dias, Gvardiol - Rodri, Gundogan, Foden - Bernardo Silva, Doku, Haaland

Holdnyt: Arsenal

Arsenal tog tre vigtige point i London-derbyet mod Tottenham i sidste weekend, og dermed har The Gunners hentet 10 ud af 12 point i denne sæson.

Arsenal måtte ved den lejlighed undvære Declan Rice, Martin Ødegaard og Mikel Merino. Men førstnævnte er igen til rådighed, og han glider uden tvivl ind i startopstillingen formentlig på bekostning af Jorginho.

Raheem Sterling fik sin debut, da han blev indskiftet i sejren over Tottenham, men arbejdsomme Gabriel Martinelli ligner førstevalget til de store kampe. Gabriel Jesus er ved at være tilbage efter sin skade, og han kan være et alternativ til Kai Havertz i angrebet.

Arsenal forventet startopstilling:


Arsenal startopsstilling


Raya - White, Saliba, Gabriel, Timber - Partey, Rice, Trossard - Saka, Martinelli, Havertz

Oddsforslag: Manchester City - Arsenal

Arsenal holdt i sidste sæson Manchester City fra at score i begge indbyrdes opgør. Dermed fik Arsenal brudt Citys stime, hvor de inden da havde scoret i 16 indbyrdes ligakampe i træk. Manchester City har dog vist skræmmende form i 2024, og City har vundet 14 Premier League-kampe i træk. Dette er dog først og fremmest en kamp, som ingen af de to hold vil tabe. Det kan give en forsigtig affære med færre chancer og få mål.

Oddsforslag: Under 2,5 mål til odds 1.84



Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.