nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Manchester United - Tottenham - Premier League

Manchester United skuffede (igen) i midtugen mod FC Twente på Old Trafford, og nu kommer Tottenham til byen med Ange Postecoglus optimistiske spillestil. Det bliver formentlig en målrig affære mellem to mandskaber, der kæmper med at finde deres offensive identitet.

Holdnyt: Manchester United

Christian Eriksen kom på måltavlen, da Manchester United spillede 1-1 mod Twente i Europa League. Danskeren har startet de seneste to Premier League-kampe, men det kan være, at nyindkøbet Manuel Ugarte denne gang får chancen fra start ved siden af Kobbie Mainoo på den centrale midtbane.

Klubbens anden dansker Rasmus Højlund er endelig ved at være tilbage i omdrejninger efter sin skade, og angriberen konkurrerer med Joshua Zirkzee om pladsen som topangriber.

Uniteds defensiv har imponeret indtil videre, og målmand Onana har holdt buret rent i 3 ud af 5 PL-kampe i denne sæson, så der bør ikke være ændringer i bagkæden.

Forventet startopstilling: Manchester United

Manchester United startopsstilling


Onana, Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot - Ugarte, Mainoo, Fernandes, Rashford, Garnacho - Zirkzee.

Holdnyt: Tottenham

Endelig lykkedes det for Tottenhams nye angrebsstjerne, Dominic Solanke, at komme på måltavlen, da han fik bolden i nettet i weekendens 3-1 sejr over Brentford. Dermed kan englænderen forhåbentlig spille med lidt færre nerver, efter at han har jagtet sin debutscoring siden sæsonstarten.

Der var generelt flere positive ting for Tottenham i sidste kamp, som overvandt en tidlig Brentford-føring og som undervejs også viste prøver på det flotte offensive spil, som var kendetegnende for Ange Postecoglous første sæson i spidsen for klubben.

Forventet startopstilling: Tottenham

Tottenham startopsstilling


Vicario, Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bissouma, Maddison, Kulusevski, Johnson, Son - Solanke.

Oddsforslag: Manchester United - Tottenham

Der er næsten altid garanti for underholdning, når disse to mandskaber tørner sammen. I de sidste fire indbyrdes PL-kampe på Old Trafford har disse to hold i alt scoret 18 mål - altså 4,5 mål pr. kamp i snit. Selvom United har haft tre ud af fem clean sheets i denne sæson, har de haft det svært mod de bedre hold, og de indkasserede således fem mål i kampene mod Brighton og Liverpool. Tottenham har kun holdt modstanderen fra at score i en ud af fem ligakampe, og vi forventer en målrig affære på Old Trafford.

Oddsforslag: Begge hold scorer til odds 1.35



Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.