nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Arsenal - Wolves & Ipswich - Liverpool - 1. spillerunde

Det var lige ved og næsten for Arsenal i sidste sæson, hvor de måtte tage til takke med en andenplads blot to point efter Manchester City. Nu venter en ny sæson, hvor Mikel Artetas mandskab vil have ambitioner om endelig at vinde klubbens første mesterskab siden 2004. Arsenal indleder den nye sæson mod Wolves, som sluttede på en 14. plads i den foregående Premier League-sæson.

Efter en pause på mere end 20 år, er Ipswich endelig tilbage i Englands bedste fodboldrække. De får noget af en start på livet i Premier League, når Liverpool lægger vejen forbi Portman Road i den tidlige lørdagskamp. Gæsterne har som bekendt et nyt ansigt på sidelinjen, da hollandske Arne Slot har taget over efter Klopp. Kan Liverpool tage tre point mod oprykkerne i Slots Premier League-debut?

Optakt: Arsenal - Wolves

  • Kampstart: Lørdag 17. august kl. 16.00
  • Emirates Stadium, London

Arsenal

Arsenal har ikke haft de store udskiftninger hen over sommerpausen, men The Gunners lagde dog et anseeligt beløb hos Bologna, hvor man hentede den teknisk stærke forsvarsspiller Riccardo Calafiori, som også imponerede stort under EM-slutrunden. Arsenal har også sagt farvel til den lokale darling Emile Smith Rowe, som formentlig kan se frem til endelig at få regelmæssig spilletid, nu hvor han er i Fulham.

Jurrien Timber føles også næsten som en ny signing for Arsenal, efter hans skadeshelvede i sidste sæson. Hollænderen har dog døjet med lidt småskavanker i preseason, og må derfor formentlig starte på bænken.

Arsenals forventede startopstilling:

Raya - White, Saliba, Gabriel, Calafiori - Partey, Rice, Ødegaard - Trossard, Saka, Havartz

Wolves

Wolves spillede til tider blændende i sidste sæson, men klubben har sagt farvel til to af deres største profiler, som tilsammen blev solgt for knap 100 millioner pund. Forsvars-styrmanden Max Kilman er skiftet til West Ham, mens den fabelagtige kantspiller Pedro Neto også er at finde i London i den kommende sæson, da Chelsea lagde den helt store pengepose for den 24-årige driblestærke portugiser.

Wolves har ikke hentet erstatninger af samme klasse, men ind er dog kommet spillere som Tommy Doyle, Rodrigo Gomes og Pedro Lima, mens norske Jørgen Strand-Larsen er hentet på en lejeaftale fra Celta Vigo. Den unge nordmand scorede 13 gange i La Liga i sidste sæson, og Wolves har brug for, at Strand-Larsen og Hwang Hee-Chan finder melodien i angrebet, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en ny slutplacering i sikker afstand fra nedrykningsstregen.

Wolves’ forventede startopstilling:

Sa - Doherty, Mosquera, Dawson, Toti, Ait Nouri - Lemina, Gomes - Traoré, Hwang Hee-Chan, Strand Larsen

Oddsforslag: Arsenal - Wolves

Arsenal har et godt tag på Wolves, og London-klubben har således vundet de seks sidste indbyrdes kampe. Alt andet end en hjemmesejr vil da også være en gedigen overraskelse, når de to hold mødes på Emirates lørdag eftermiddag. Arsenal sluttede den foregående sæson af på imponerende facon, og har for kalenderåret 2024 vundet 16 ud af 18 Premier League-kampe. Wolves har, som tidligere skrevet, sagt farvel til nøglespillere som Kilman og Neto, og derfor forventer vi, at Arsenal sætter sig på kampen fra start af og henter tre sikre point.

Oddsforslag: Halvleg/Fuldtid 1/1 til odds 1.66



Optakt: Ipswich - Liverpool

  • Kampstart: Lørdag 17. august kl. 13.30
  • Portman Road, Ipswich

Ipswich

Ipswich var en ren solstråle-historie i sidste sæson, da de med deres andenplads i Championship sikrede sig deres anden oprykning på to sæsoner. Dermed er der nu en række tidligere League One-spillere, som pludselig skal spille Premier League under succestræneren Kieran McKenna.

Den 38-årige nordirer blev tidligere i år rygtet på vej til Manchester United, men Ipswich har formået at holde fast i mirakelmageren, og det skal blive spændende at se, om det underholdende Ipswich-mandskab kan implementere deres imponerende spillestil i Premier League. Første svar på dette spørgsmål kommer måske allerede i mødet med Liverpool, som med deres offensive spillere har kvaliteterne til at give oprykkerne en ordentlig lussing.

Ipswichs forventede startopstilling:

Muric, Johnson, Woolfenden, Greaves, Davis, Taylor, Morsy, Burns, Chaplin, Hutchinson, Delap

Liverpool

Mens der er sket store ændringer uden for kridtstregerne, har der ikke været den store udskiftning i Liverpools spillertrup. Dermed er det en række velkendte navne, som skal forsøge at hente tre point i Ipswich. Der er store forventninger til den unge forsvarsspiller Quansah, og han får formentlig pladsen ved siden af Van Dijk i denne kamp.

Helt fremme forventer vi, at Salah og Luis Diaz for pladserne ved siden af Diogo Jota, som spillede en strålende kamp i Liverpools sejr over Sevilla i preseason.

Liverpools forventede startopstilling:

Allison, Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson, Jones, Elliott, Szoboszlai, Salah, Diaz, Jota

Oddsforslag: Ipswich - Liverpool

Sidst Ipswich spillede en Premier League-kamp var tilbage i maj 2022. Dengang hed modstanderen også Liverpool, og Ipswich endte med at tage fra Anfield med et 0-5-nederlag i bagagen. Så slemt forventer vi ikke det bliver denne gang, men med deres offensive tilgang, kan Liverpools hurtige omstillingsspillere sagtens ende med at få en hovedrolle.

En sjov detalje ved kampen mellem Ipswich og Liverpool er, at det er første Premier League-kamp for begge trænere. Sidst en Premier League-kamp havde to ‘debutanter’ på sidelinjen var tilbage i 2017, da David Wagners Huddersfield stod over for Frank De Boer og Crystal Palace. Dengang var det hollandske De Boer, som måtte forlade banen som taber, men den skæbne overgår næppe Slot den gang. Vi forventer en åben affære, hvor Liverpools kynisme dog i sidste ende straffer de opportunistiske oprykkere.

Oddsforslag: Begge hold scorer og Liverpool vinder til odds 2.45




Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.