nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Brighton - Man United & Aston Villa - Arsenal - 2. spillerunde

Yankuba Minteh er strøget direkte ind i Brightons startopstilling, og det er en fantastisk fortælling, der fortsætter mod Manchester United lørdag eftermiddag. Ten Hags Manchester United kom fra land med en sejr, og det er kun pointene, der tæller indtil mandskabet er spillet sammen.

På Villa Park bliver der lørdag aften kamp til stregen mellem Aston Villa og Arsenal i et af de mere traditionsrige Premier League-opgør. Aston Villa vandt begge opgør mod Arsenal i sidste sæson - kan de gentage succesen?

Optakt: Brighton - Manchester United

  • Kampstart: Lørdag 24. august kl. 13.30
  • American Express Community Stadium

Brighton

Brighton fik en fremragende start under den tyske trænerkomet Fabian Hürzeler. Klubben vandt nemlig med 3-0 på Goodison Park, og sejren kunne sagtens have været et par mål større. The Seagulls viste glimrende offensive takter, og trekløveret Minteh, Joao Pedro og Mitoma kan ende med at blive en af sæsonens mest seværdige trioer. I defensiven var det opmuntrende at den skadesplagede Pervis Eustipinan ser ud til at være tæt på at være kampklar, og han kan muligvis erstatte ‘gamle’ James Milner, som kan risikere at blive løbet over ende af Uniteds hurtige kantspillere.

Brightons forventede startopstilling:

Steele - Veltman, Van Hecke, Dunk, Estupinan - Wieffer, Baleba, Minteh, Pedro, Mitoma - Welbeck

Manchester United

Det var ikke kønt, da Manchester United med hiv og sving tog en 1-0-sejr over Fulham i Premier League-sæsondebuten. Nyindkøbet Joshua Zirkzee blev den helt store helt på Old Trafford, men hollænderen må formentlig igen tage til takke med en startplads på bænken. En anden som imponerede fra bænken var kantspilleren Alejandro Garnacho, som kom frem til flere chancer efter sit indhop. Den unge argentiner erstatter formentlig Amad Diallo i startopstillingen.

Manchester Uniteds forventede startopstilling:

Onana - Dalot, Maguire, Evans, Martinez - Casemiro, Mainoo, Mount - Garnacho, Fernandes, Rashford

Oddsforslag: Brighton - Manchester United

Brighton har vundet fire af deres sidste fem ligakampe mod Manchester United, og ingen af de 14 indbyrdes Premier League-kampe mellem de to hold er endt uafgjort. Danny Welbeck var på pletten i sidste weekend, og englænderen har tidligere nettet fire gange mod sin gamle klub i Premier League. Vi tror, at Brightons hjemmepublikum vil give den nye manager en flyvende start, og at Brightons høje pres overrumpler et Manchester United-hold, som stadig virker yderst usikre, når de møder modgang.

Expekt tipper: Brighton vinder over Manchester United til odds 2.55

Optakt: Aston Villa - Arsenal

  • Kampstart: Lørdag 24. august kl. 18.30
  • Villa Park

Aston Villa

Aston Villa kom godt fra land på den nye sæson med en 2-1-sejr ude over West Ham. Det er et noget forandret Villa-mandskab i denne sæson, hvor profiler som Moussa Diaby og Douglas Luiz er blevet solgt. Ind er kommet blandt andre Evertons Amadou Onana, og den hårdtarbejdende midtbanespiller viste sit værd i sidste kamp, hvor belgieren åbnede målscoringen. De eneste skader hos Villa er til Boubacar Kamara og Tyrone Mings, og dermed bliver det formentlig denne startellever vi får at se mod vicemestrene.

Aston Villas forventede startopstilling:

Martinez - Cash, Konsa, Torres, Digne - Bailey, Tielemans, Onana, McGinn, Rogers - Watkins

Arsenal

Arsenal tog en sikker sejr i premierekampen mod Wolves, og dermed kom klubben godt fra start i en sæson, hvor der er mesterskabs-ambitioner i den nordlige del af London. Arsenal har dog et svært kampprogram, hvor der inden for sæsonens fem første runder venter udekampe mod Villa, Tottenham og Manchester City. Kampen på Villa Park, bliver altså den første store udfordring for Mikel Arteta i den nye sæson. Det er primært på pladserne i venstresiden, at der kan være tvivl om, hvem der spiller. Vi forventer, at bundsolide Jurrien Timber foretrækkes over Zinchenko til denne svære udekamp.

Arsenals forventede startopstilling:

Raya - White, Saliba, Gabriel, Timber - Partey, Rice, Ødegaard - Martinelli, Saka, Havartz

Oddsforslag: Aston Villa - Arsenal

Aston Villa vandt begge indbyrdes kampe i sidste sæson, hvilket var en stor del af grunden til, at Arsenal måtte nøjes med andenpladsen i Premier League. Faktisk har Birmingham-klubben et rigtig godt tag på Arsenal, og Villa har således vundet fem af de sidste ni kampe mod the Gunners. De øvrige fire er alle endt med Arsenal-sejr, og dermed ender disse kampe som regel med en vinder.

Nederlaget til Aston Villa i april måned er Arsenals eneste nederlag i Premier League i dette kalenderår. Arteta står således i spidsen for et hold, som har vundet otte af deres sidste ni udekampe i ligaen, og som har vundet disse med en samlet målscore på hele 28-3. Vi forventer, at Arsenal fortsætter deres gode stime, og endelig får revanche over Aston Villa.

Expekt tipper: Arsenal vinder over Aston Villa til odds 1.84



Andre oddsforslag

Crystal Palace - West Ham

  • Lørdag d. 24. august kl. 16.00

Crystal Palace havde ikke marginalerne på deres side, da de tabte med 2-1 i Brentford. The Eagles har dog været flyvende under manager Oliver Glasners ledelse, og på trods af salgene af flere nøglespillere, bør Palace have for meget kvalitet til, at West Ham får noget med hjem fra Selhurst Park. Palace har vundet deres fire sidste hjemmekampe med hele 16-2, ligesom de har vundet deres sidste to hjemmekampe mod West Ham.

Expekt tipper: Crystal Palace vinder over West Ham til odds 2.20

Tottenham - Everton

  • Lørdag d. 24. august kl. 16.00

Både Tottenham og Everton fik en skidt premiere på den nye sæson. Spurs kunne ikke formøble deres mange chancer, og måtte nøjes med et enkelt point mod Leicester, mens Everton fik en ordentlig snitter af Brighton. Everton får dog svært ved at rejse sig mod Tottenham, da klubben fra Merseyside kun har vundet en af de sidste 23 ligakampe mod Tottenham. Faktisk har Sean Dyches spillere ikke vundet en eneste af deres 11 seneste udekampe. Everton havde en xG på blot 0,41 i kampen mod Brighton, og kun Sheffield United scorede i sidste sæson færre mål på udebane end Everton.

Expekt tipper: Total antal mål af Everton: Under 0.5 til odds 2.50




Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.