nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Liverpool - Nottingham Forest & Aston Villa - Everton - 4. spillerunde

Liverpool - Nottingham Forest

  • Kampstart: Lørdag 14. september kl. 16.00

Holdnyt: Liverpool

Liverpool har fået en perfekt start under Arne Slot med ni point efter tre kampe. Senest blev Manchester United sat på plads på Old Trafford, da Salah & Diaz drev gæk med Uniteds defensiv og sikrede en flot 3-0-sejr til Liverpool.

Slot har stort set en fuld trup til rådighed, hvor han dog må undvære Harvey Elliott, som blev skadet under en landsholdssamling med Englands U21. Der er ligeledes stadig tvivl om midtbanespilleren Curtis Jones, som har døjet med en mindre skade.

Under alle omstændigheder bør der ikke være ændringer i startopstillingen fra kampen mod Manchester United.

Liverpools forventede startopstilling:

Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Gravenberch, Mac Allister, Szoboszlai - Salah, Jota, Diaz

Nottingham Forest

Forest er stadig ubesejret efter tre kampe i Premier League. Fem point er det blevet til for Nuno Espírito Santos mandskab, som formentlig blot må undvære Danilo til denne kamp.

Chris Wood har scoret to gange indtil videre i denne Premier League-sæson, men den kliniske angriber får næppe mange scoringsmuligheder på Anfield.

Sels synes at have taget pladsen som førstemålmand, mens den nyankomne Milenkovic har imponeret indtil videre i denne sæson.

Ligesom i sidste sæson er Forest dybt afhængige af Morgan Gibbs-White som styrmand, og den unge englænder skal ramme en af sine bedste dage, hvis Forest skal have point med hjem til Nottingham.

Nottingham Forests forventede startopstilling:

Sels - Williams, Milenkovic, Boly, Murillo, Aina - Gibbs-White, Sangaré, Anderson, Dominguez - Wood.

Oddsforslag: Liverpool - Nottingham Forest

Liverpool scorede i sidste Premier League-sæson lige knap 2,6 mål pr. kamp hjemme på Anfield. Der er intet, som tyder på, at mållysten blandt ‘the reds’ er blevet mindre efter Slot har overtaget efter Klopp.

Syv gange har Liverpool således scoret i sæsonens tre første kampe, men man har faktisk haft en xG på 8,75. Forest har i deres sidste 16 ligakampe blot holdt et enkelt clean sheet, og vi forventer at Salah, Diaz og Jota fortsætter deres fine indbyrdes samarbejde og sikrer Liverpool en sikker sejr.

Expekt tipper: Liverpool scorer over 2,5 mål til odds 1.74

Aston Villa - Everton

  • Kampstart: Lørdag 14. september kl. 18:30

Holdnyt: Aston Villa

Aston Villa tager hul på deres Champions League-eventyr i næste uge, når de møder Young Boys. Unai Emery vil dog uden tvivl gerne have en succesoplevelse i ligaen inden da, hvor Villas defensiv dog er hårdt ramt. Den normale højreback Matty Cash er formentlig stadig ude ligesom også Ezri Konsa er tvivlsom, efter han udgik fra Englands landskamp. Heldigvis for Emery tyder det på, at Diego Carlos når at blive klar igen efter sin skade.

Oppe foran mangler Ollie Watkins stadig sin første scoring i denne sæson, men selvom Jhon Duran har været et hit fra bænken, bør Watkins stadig være sikker på sin startposition.

Aston Villas forventede startopstilling:

Martinez- Bogarde, Carlos, Torres, Digne - McGinn, Onana, Tielemans, Ramsey - Rogers - Watkins.

Holdnyt: Everton

0 point og en målscore på 2-10 er status for Everton efter tre kampe. Dermed må sædet snart blive varmt under Sean Dyche, der dog nok har en stor portion goodwill opbygget efter redningen i sidste sæson. Everton har bestemt ikke imponeret i denne sæson, som resultatlisten altså også afslører, selvom de også har været hårdt ramt af skader.

Til denne kamp er Everton uden Youssef Chermiti og Armando Broja, ligesom kampen nok også bliver uden de vigtige defensive spillere, Jarrad Branthwaite og Nathan Patterson, som ellers er tilbage på træningsbanen efter deres skader.

Evertons forventede startopstilling:

Pickford - Coleman, Tarkowski, Keane, Mykolenko - Harrison, Gueye, Iroegbunam, Ndiaye, McNeil - Calvert-Lewin.

Oddsforslag: Aston Villa - Everton

Det er kun marginaler, som har afgjort, at der stadig står et 0 ud for Ollie Watkins måltotal i denne sæson. Den hårdtarbejdende angriber er kommet frem til rigeligt med chancer i de første tre kampe, men har manglet den sidste skarphed.

Watkins meldte afbud til landskampene, og den ekstra tid på træningsbanerne betyder formentlig, at Watkins er ved at være tilbage i sin fysiske topform efter sommerpausen.

Everton indkasserede fire mål, da de sidste besøgte Villa Park, og kampen kan være en god mulighed for Watkins til at tanke selvtillid inden de vigtige Champions League-kampe begynder.

Expekt tipper: Ollie Watkins scorer til odds 2.15

Hold også øje med disse tips

Crystal Palace - Leicester

Efter en skidt sæsonstart fik Crystal Palace endelig point på tavlen, da de hentede 1-1 på Stamford Bridge for et par uger siden. Nu venter Mads Hermansen og Leicester, som ligeledes blot står noteret på et point efter de tre første kampe.

Der er i snit blevet scoret 3,7 mål i Crystal Palaces sidste 16 hjemmekampe i Premier League, og London-klubben kan forhåbentlig igen koncentrere sig om spillet på banen efter et hektisk transfervindue, hvor man sagde farvel til profiler som Joachim Andersen og Michael Olise.

Heldigvis for Glasner & Co. lykkedes det at holde på Marc Guéhi, ligesom også boldekvilibristen Eberechi Eze fortsat slår sine folder på Selhurst Park. Eze stod for udligningen mod Chelsea, og nettede også i den foregående pokalkamp Norwich. Eze har scoret ni ligamål i dette kalenderår, og vi tror, at englænderen fortsætter de fine takter og igen bliver afgørende for Palace.

Expekt tipper:

Bet Builder: Crystal Palace vinder og Eberechi Eze scorer til odds 3.35

Wolves - Newcastle

Alexander Isak scorede sejrsmålet i Newcastles kamp mod Tottenham inden landskampspausen. Svenskeren havde også mål i støvlerne for landsholdet, hvor han scorede i alt tre gange i sejrene over Aserbajdsjan og Estland.

Isak har scoret 15 mål i sine 20 sidste Premier League-kampe, og står nu over for et Wolves-hold, som har indkasseret ni mål i de sidste tre ligakampe. Samtidig har Wolves tabt fem af deres seks seneste Premier League-kampe på Molineux. Dermed bør der være masser af muligheder for den træfsikre svensker til endnu en gang at komme på måltavlen imod en Wolves-defensiv, som synes mærkbart svækket efter salget af Max Kilman.

Expekt tipper:

Alexander Isak scorer til odds 2.30


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.