nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Newcastle - Manchester City & Arsenal - Leicester - Premier League

Optakt: Newcastle - Manchester City

  • Kampstart: Lørdag 28. september kl. 13.30

Holdnyt: Newcastle

Selvom resultaterne egentlig har været ok med ti point efter fem kampe, er stemningen ikke helt i top i Newcastle for tiden. Den store optimisme, som blomstrede på Tyneside inden sæsonstarten, er ikke lige så fremtrædende længere efter blot syv scoringer i fem, på papiret, ret fordelagtige kampe.

Værst gik det sidste weekend, hvor Eddie Howes mandskab blev sat til vægs på Craven Cottage, hvor Fulham tog en 3-1-sejr over Newcastle.

I forhold til startopstillingen er der flest spørgsmålstegn på backpladserne, hvor både Tino Livramento og Lewis Hall også er i spil til at spille fra start.

Newcastles forventede startopstilling:

Pope - Trippier, Schär, Burn, Kelly - Tonali, Bruno Guimarães, Joelinton - Gordon, Barnes, Isak

Holdnyt: Manchester City

Manchester City var bestemt ikke uheldige med dommerkendelserne i 2-2-kampen mod Arsenal i søndags. Dermed er City stadig i spidsen af ligaen, men med den alvorlige skade til Rodri, synes vejen mod et femte mesterskab pludselig mere snørklet end forventet for den sejrsvante pointmaskine.

The Blues er simpelthen et andet hold uden Rodri på banen. Ud af de 20 Premier League-kampe, hvor spanieren ikke har været med, har City tabt hver tredje kamp, mens man med spanierens deltagelse kun har tabt ca. hver tiende ligakamp.

Kyle Walker, John Stones og Jeremy Doku kan skubbe Rico Lewis, Manual Akanji og Savinho ud på bænken.

Manchester Citys forventede startopstilling:

Ederson - Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol - Kovacic, Gündogan, Foden, Silva, Savinho - Haaland.

Oddsforslag: Newcastle - Manchester City

Newcastle har ikke tabt i deres sidste 10 Premier League-kampe på St. James Park, og den traditionsrige klub har scoret i 21 liga-hjemmekampe i træk. City har dog historisk set et ualmindeligt godt tag på Newcastle, som blot har vundet en af deres sidste 33 indbyrdes PL-kampe. Vi forventer dog, at fraværet af Rodri kan vise sig udslagsgivende, og at Newcastle godt hjulpet på vej af hjemmepublikummet kan give City et pointtab. Alexander Isak blev matchvinder i en pokalkamp over City sidste år. Kan svenskeren gøre det igen?

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X til odds 2.25

Arsenal - Leicester

  • Kampstart: Lørdag 28. september kl. 16:00

Holdnyt: Arsenal

Skuffelsen må stadig sidde dybt i Arsenals spillere efter det sene pointtab mod rivalerne fra Man City i søndags.

Arsenal er stadig uden kaptajn Martin Ødegaard, men Leandro Trossard er tilbage efter han afsonede sin karantæne i Carabao Cuppen. Det betyder formentlig, at Gabriel Jesus endnu en gang må se til fra bænken, mens Kai Havertz starter helt i front. Raheem Sterling måske foretrækkes i stedet for Gabriel Martinelli, hvis Mikel Arteta vurderer, at brasilianeren har brug for en lille puster inden næste uges Champions League-kamp.

Arsenals forventede startopstilling:

Raya - White, Saliba, Gabriel, Timber - Rice, Partey,Trossard, Saka, Sterling - Havertz.

Holdnyt: Leicester

Danskerklubben Leicester har kun tabt to af fem kampe indtil videre, men de har stadig deres første sejr i Premier League til gode. Hvis den skal komme på Emirates, kræver det formentlig en stor indsats fra Mads Hermansen i målet.

Danskeren er det klare førstevalg i målet, mens også Viktor Kristiansen formentlig spiller med fra start. Jannik Vestergaard er ved at være tilbage fra sin skade, og han kan måske skubbe Wes Faes eller Okoli ud på bænken, selvom sidstnævnte har imponeret stort siden sit skifte fra den italienske liga.

Leicesters forventede startopstilling:

Hermansen - Justin, Faes, Okoli, Kristiansen - Winks, Skipp, Ndidi, Ayew, Mavididi - Vardy.

Oddsforslag: Arsenal - Leicester

Arsenal virker tydeligt mærket af fraværet af Martin Ødegaard, men selv inden nordmandens skade, så Londonklubbens offensiv ikke lige så velsmurt ud som i sidste sæson. The Gunners har blot scoret otte gange i sæsonens fem første kampe. I denne kamp kan der dog lukkes op for målsluserne, og Arsenal har vundet 16 af deres sidste 17 PL-kampe mod oprykkerhold. Bukayo Saka har allerede lavet fem oplæg i denne sæson, og vi tror at den kreative englænder igen er involveret i mindst en scoring. Saka har en god historik mod Leicester, hvor han har scoret to mål og lavet 3 assists i tre kampe mod the Foxes.

Expekt tipper: Bukayo Saka scorer eller laver assist til odds 1.55



Hold også øje med disse tips:

Wolves - Liverpool

  • Lørdag 28. september kl. 18:30

Der venter en svær opgave for hjemmeholdet, da Wolves har tabt 14 af de sidste 15 PL-kampe mod Liverpool. Gary O'Neils mandskab har lukket hele 14 mål ind i 5 ligakampe denne sæson, og med flere defensive skader hos Wolves, kan Liverpools dygtige offensiv formentlig få rig lejlighed til at folde deres store arsenal ud. Mo Salah leverede to assists, da Liverpool i sidste sæson vandt med 3-1 på Molineux, og den træfsikre egypter har scoret eller lavet assist i mindst en indbyrdes kamp i fem af de sidste seks sæsoner. Vi tror, at han også denne gang udstiller det vaklende Wolves-forsvar.

Oddsforslag: Wolves - Liverpool:

Mo Salah scorer til odds 2.00

Chelsea - Brighton

  • Lørdag 28. september kl. 16:00

Chelsea ser ud til at have fundet melodien under deres nye manager, Enzo Maresca, og the Blues har taget ti point i de sidste fire kampe. Nu venter Brighton, som stadig er ubesejrede under Fabian Hürzeler i Premier League. Det kan dog ændre sig mod et Chelsea-hold, hvor både Nicolas Jackson og Christopher Nkunku for alvor har fundet målformen. Senest scorede franskmanden hattrick i Carabao Cuppen, men han bliver alligevel formentlig igen blot brugt som indskifter. Intet hold i Premier League har dog hentet flere point end Chelsea siden maj måned, og vi tror på en ny Chelsea-sejr.

Oddsforslag: Chelsea - Brighton

Chelsea vinder til odds 1.78



Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.