nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Everton - Newcastle & Aston Villa - Manchester United - Premier League

Det er 7. spillerunde i Premier League, og der er nøglekampe på tapetet mellem Everton og Newcastle, mens Aston Villa tager imod Manchester United i Birmingham. Her får du en optakt til kampene fra nye expekt.

Optakt: Everton - Newcastle

  • Kampstart: Lørdag 5. oktober kl. 18.30

Holdnyt: Everton

Everton havde igen den vigtige forsvarsstyrmand Jarrad Branthwaite med, da klubben hentede en vigtig sejr over Crystal Palace i sidste weekend. Men englænderen er nu atter tvivlsom efter en mulig skade under Evertons træning torsdag.

Sean Dyche har i forvejen flere skadeskvaler, hvor spillere som Seamus Coleman, Youssef Chermiti og Armando Broja alle er ude, mens Nathan Patteson stadig ikke er i kampform efter sin skade.

Mere positivt ser det ud længere fremme på banen. Dwight McNeil scorede begge mål i 2-1-sejren over Palace, og englænderen har generelt vist lovende takter i rollen som 10’er, mens Everton også skal håbe at få gang i Dominic Calvert-Lewin, som ikke har scoret i de sidste to ligakampe.

Evertons forventede startopstilling:

Pickford - Young, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Mangala, Doucoure, Ndiaye, McNeil - Calvert-Lewin

Holdnyt: Newcastle

Newcastle hentede et flot point mod Manchester City i sidste weekend, hvor Anthony Gordon vikarierede som angriber i fraværet af Alexander Isak. Svenskeren er formentlig også ude til kampen mod Everton, og det kan give mulighed for Jacob Murphy og Harvey Barnes til at tage pladserne ved siden af Gordon i front.

Newcastle er stadig uden flere vigtige spillere som eksempelvis Sven Botman, Callum Wilson og Lewis Miley.

Newcastles forventede startopstilling:

Pope - Trippier, Schär, Burn, Hall - Tonali, Bruno Guimarães, Joelinton - Murphy, Gordon, Barnes

Oddsforslag: Everton - Newcastle

Everton har på trods af en skidt sæsonstart faktisk vundet seks af deres sidste otte Premier League-kampe på Goodison Park. I deres sidste 20 ligakampe på hjemmebane mod Newcastle har ‘The Toffees’ taget sejren i 12 af dem. Newcastle er formentlig igen uden Alexander Isak, og den høje svensker er omdrejningspunktet for Eddie Howes offensiv. Fraværet af Isak kan give Everton gode kort på hånden for at tage deres anden sejr i træk for første gang siden april måned.

Expekt tipper: Everton vinder til odds 3.30

Optakt: Aston Villa - Manchester United

  • Kampstart: Søndag 6. oktober kl. 15:00

Holdnyt: Aston Villa

Aston Villa har fået en fremragende start på deres Champions League-eventyr, hvor det senest blev til en sejr over Bayern München. Unge Jhon Duran blev mod tyskerne for fjerde gang i sæsonen matchvinder efter at være indskiftet fra bænken. Unai Emery har dermed tilsyneladende en supersub i Ole Gunner Solskjaer-klassen til rådighed. Og på trods af den unge colombianers mange vigtige scoringer, ligner det igen, at Ollie Watkins og Morgan Rogers foretrækkes i startopstillingen mod Manchester United.

Onana, som har været en åbenbaring på dette Villa-mandskab, er sammen med Jacob Ramsey tvivlsom til kampen mod United, mens John McGinn, Tyrone Mings og Boubacar Kamara alle er ude. Matty Cash var tilbage i truppen mod Bayern efter en måneds fravær, og han kan måske få en rolle som indskifter til kampen mod Ten Hags tropper.

Aston Villas forventede startopstilling:

Martinez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Philogene-Bidace, Barkley,Tielemans, Maatsen, Rogers - Watkins.

Holdnyt: Manchester United

3-3 endte det i Porto, da Manchester United torsdag aften var på besøg i Europa League. Det så ellers så godt ud for Manchester United, da de efter 20 minutter bragte sig foran 2-0 ved Rasmus Højlund. Tre portugisiske scoringer gjorde dog, at United i sidste ende skal prise sig lykkelige for det ene point, som Harry Maguires sene scoring fremskaffede efter en aften, hvor Bruno Fernandes for anden kamp i træk blev præsenteret for det røde kort.

United-kaptajnen fik dog omstødt sin karantæne i Premier League, og dermed er han til rådighed til den svære udekamp på Villa Park. Erik Ten Hag er dog fortsat uden spillere som Leny Yoro, Luke Shaw, Tyrell Malacia og Mason Mount.

Danske Rasmus Højlund presser på for en plads i startopstillingen efter sin scoring i midtugen.

Manchester Uniteds forventede startopstilling:

Onana - Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot - Ugarte, Mainoo, Garnacho, Fernandes, Rashford - Zirkzee

Oddsforslag: Aston Villa - Manchester United

Manchester United har en ualmindeligt god statistik på Villa Park historisk set. United har således kun tabt en af de sidste 25 ligakampe på denne bane. Aston Villa er dog et helt nyt hold under Unai Emerys ledelse, og siden spanieren kom til klubben har kun Manchester City og Arsenal hentet flere point på hjemmebane end Birmingham-klubben.

Aston Villa har fortsat de gode takter i denne sæson og med 13 point efter de første seks runder, har de leveret deres bedste Premier League-start i mere end 15 år. Selvtilliden over sejren mod Bayern bør være nok til at sikre tre point mod et United-hold i opløsning.

Expekt tipper: Aston Villa vinder til odds 2.30

Hold også øje med disse tips

Oddsforslag: Leicester - Bournemouth

  • Lørdag 5. oktober kl. 16:00

Leicester har stadig sin første ligasejre til gode efter oprykningen til Premier League. Mads Hermansen stod en fremragende kamp, selvom Leicester tabte med 2-4 til Arsenal i weekenden. Nu venter Bournemouth, som ikke har holdt modstanderne fra at score i deres sidste ni Premier League-kampe. Hvis ‘The Foxes’ skal gøre sig håb om overlevelse i Premier League kræver det sejre i kampe som disse, og med presset solidt plantet på manager Steve Cooper, tror vi at Leicester endelig få hul på bylden.

Expekt tipper: Leicester vinder til odds 3.20

Oddsforslag: Brentford - Wolves

  • Lørdag 5. oktober kl. 16:00

Med Ivan Toneys afsked er Bryan Mbeumo den helt store angrebsstjerne hos Brentford. Den 25-årige angriber er virkelig blomstret op de sidste to år, og meget tyder på, at dette bliver sæsonen, hvor han endelig når op over ti Premier League-mål i sæsonen. Det er blevet til fem scoringer i de første seks kampe, og hvis han scorer lørdag, vil det være første gang siden 2019, at han scorer i tre kampe i streg.

Expekt tipper: Bryan Mbeumo scorer til odds 2.95


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.