nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Tottenham mod West Ham & Wolves mod Man City - Premier League

Efter landsholdspausen er det nu tid til 8. runde i Premier League. Weekenden byder blandt andet på London-opgør mellem Tottenham - West Ham og danskerderby på Old Trafford, hvor Brentford kommer på besøg. Se fire spiltips til weekendens kampe.

Oddsforslag: Tottenham mod West Ham

Lørdag 19. oktober kl. 13:30

Der venter en London-klassiker i den tidlige lørdagskamp, når Tottenham får besøg af West Ham. Spurs har gennem Premier League-historien vundet i alt 26 gange over ‘The Hammers’, men lørdagens modstander vandt faktisk dette opgør i sidste sæson med 2-1.

Tottenham havde noget af en fuser inden landsholdspausen, da man formøblede en 2-0-føring mod Brighton, som vandt efter tre mål i anden halvleg.

Tottenham har dog flere spillere tilbage fra skader, og offensivt har Brennan Johnson imponeret stort, og waliseren har scoret i sine seneste seks kampe for klubben.

West Hams defensiv har vist store svaghedstegn og blot holdt et clean sheet indtil videre, og vi tror, at Tottenhams angrebsmaskine gør det svært for gæsterne.

Expekt tipper: Tottenham vinder til odds 1.54

Oddsforslag: Manchester United mod Brentford

Lørdag 19. oktober kl. 16:00

Christian Eriksen var afgørende i Danmarks 2-2-kamp mod Schweiz. Dermed banker han også på til en plads i startopstillingen hos Manchester United, som møder Thomas Franks Brentford.

United har vundet deres seneste fem hjemmekampe i ligaen mod Brentford med en samlet målscore på 13-2.

Brentford har desuden tabt deres første tre udekampe i Premier League, og selvom United ikke har været overbevisende, har Ten Hags mandskab heller ikke haft marginalerne med sig hidtil i sæsonen. Kommer United tilbage på sporet?

Expekt tipper: Manchester United vinder til odds 1.70

Oddsforslag: Bournemouth mod Arsenal

Lørdag 19. oktober kl. 18:30

Arsenal har et ualmindeligt godt tag på Bournemouth, og mesterskabskandidaterne har således vundet 11 af 14 indbyrdes Premier League-kampe, mens de resterende tre er endt uafgjort.

Arsenal er stadig uden kaptajn Ødegaard, men Kai Havertz har for alvor fundet formen, og han har lavet 13 mål og 7 assists i sine sidste 21 ligakampe.

Bournemouth har det generelt svært mod de bedre hold, og de har ikke vundet over et hold fra den bedste halvdel i Premier League i deres seneste 11 forsøg.

Expekt tipper: Arsenal vinder til odds 1.71

Oddsforslag: Wolves mod Man City

Søndag 20. oktober kl. 15:00

Erling Haaland var med, da Norge tabte med hele 1-5 til Østrig i Nations League. Søndag har nordmanden gode arbejdsbetingelser for at komme tilbage på sejrssporet, når Manchester City skal en tur til Wolverhampton.

Haaland har scoret otte gange i fire tidligere Premier League-kampe mod Wolves, og hjemmeholdet har lukket hele 21 mål ind i syv ligakampe denne sæson.

Haaland har kun scoret en gang i sine sidste tre ligakampe, men vi tror, at han igen har målstøvlerne snørret rigtigt på.

Expekt tipper: Erling Haaland scorer mindst to mål til odds 4.30


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.