nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Tottenham - Arsenal - Premier League

Efter landskampspausen er der igen Premier League-bold på programmet. Denne weekend byder blandt andet på det altid underholdende Nordlondon-derby mellem Tottenham og Arsenal, hvor The Gunners dog må undvære en række vigtige spillere.

Holdnyt: Tottenham

Ange Postecoglou blev fra start af en populær skikkelse blandt Tottenhams tilhængere takket været australierens meget underholdende fodboldfilosofi. Spurs sluttede i sidste sæson på en femteplads blot to point fra en plads i Champions League. Holdet har dog blot hentet fire point efter de første tre kampe i den nye sæson.

Holdet er ellers blevet forstærket af Dominic Solanke, som skal forsøge at udfylde det tomrum, som har eksisteret siden Harry Kanes afsked. Den tidligere Bournemouth-angriber har dog siddet ude med en skade i de sidste to kampe, men englænderen bør finde vej tilbage til startopstillingen i dette vigtige opgør. Det samme forventes Micky Van de Ven at gøre, efter at han gik glip af nederlaget mod Newcastle.

Forventet startopstilling: Tottenham


Tottenhams startopstilling


Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Maddison, Bissouma, Sarr - Son, Solanke, Kulusevski

Holdnyt: Arsenal

Arsenal var på vej mod den tredje sejr ud af tre mulige i kampen mod Brighton, da Declan Rice blev udvist efter en noget tvivlsom dommerkendelse. Det udnyttede The Seagulls til at hente 1-1, og dermed halter Arsenal allerede nu to point efter i toppen af ligaen. Nu venter to svære udekampe mod henholdsvis Tottenham og Manchester City, og hvor ambitionen hos Mikel Arteta må være mindst fire point i disse kampe for at holde trit i toppen.

Arsenal må dog undvære en trio af midtbanespillere, da de udover karantæneramte Declan Rice også må se bort fra den skadede duo Martin Ødegaard og Mikel Merino. Dermed skal der tænkes en smule alternativt hos Arteta for at få midtbanekabalen til at gå op.

Lidt længere fremme på banen kan Raheem Sterling måske få chancen på venstrekanten i stedet for Martinelli, men formentlig må den nyankomne englænder tage til takke med en startplads på bænken.

Forventet startopstilling: Arsenal


Arsenals startopstilling


Raya - White, Saliba, Gabriel, Timber - Havertz, Partey, Jorginho - Saka, Trossard, Martinelli

Oddsforslag: Tottenham - Arsenal

Der er som regel garanti for mål, når Tottenham og Arsenal tørner sammen. Der er således scoret hele 34 mål i de sidste ti indbyrdes ligakampe mellem de to hold.

Arsenal har vundet fem af de sidste syv Premier League-kampe mod Tottenham, og hvis Arsenal vinder denne weekend, vil det være første gang i 36 år, at The Gunners vinder tre udekampe i træk mod Tottenham.

Arsenals fravær af både Rice og Ødegaard er dog en væsentlig svækkelse, og dermed venter der formentlig en tæt og jævnbyrdig affære søndag eftermiddag.

Oddsforslag: Bet Builder: Begge hold scorer og kampen ender uafgjort til odds 3.90


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.