nye expekt blog banner

nye expekt Blog

Optakt: Vejle - FC København - 3F Superliga

Af Frank Pilantra

  • Vejle - FC København
  • Søndag den 29. september kl. 18.00

FC København er storfavoritter mod bundproppen Vejle, der fortsat er uden sejre i denne sæson efter 10 nederlag i de 11 spillerunder. Vejle fik dog deres første point med 2-2 i kampen mod oprykkerne AaB, men der venter Vejle-spillerne en meget svær opgave i Parken.

FCK har ikke leveret imponerende spil, og cheftræner Jacob Neestrup kæmper for at finde den rette taktik for at hale ind på førerholdet FC Midtjylland. Det bliver et interessant opgør for den tidligere Vejle-topscorer German Onugkha, der jagter sin første scoring i FCK-trøjen.

FCK forventes at blive spildominerende, og FCK-offensiven skulle gerne kunne komme til en del åbne chancer mod ligaens mest gavmilde defensiv. Vejle kan blive sjældne gæster på FCKs banehalvdel og de kan få svært ved at komme på skudhold.

Spilforslag: Vejle scorer under 0,5 mål i kampen til odds 1,98


Alle Superliga Odds

Tidligere Kamp Odds Tips - 29. september

  • Vejle - FC København
  • Søndag den 29. september kl. 18.00

Der mangler held og medgang hos Vejle, der har lidt ni nederlag i de ni spillerunder. Og skal vi være ærlige, så mangler der også Superliga-niveau over hele linjen. Der var ellers tegn på fremgang mod Sønderjyske, men 1-1 blev forvandlet til et 1-2-nederlag i overtiden, og nedturen fortsætter for Vejle.

Vejle har fået ny cheftræner, og den 46-årige rumæner Mihai Teja skal forsøge at få Vejle væk fra sidstepladsen. Kan de finde kampgejsten frem mod gæsterne fra København?

FCK var i total kontrol i mandagskampen mod AaB og havde ingen problemer med at hive en 2-0-sejr i land. De er naturligvis storfavoritter til at tage de tre point mod Vejle.

Spilforslag: FC København vinder kampen til odds 1,40.

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.