nye expekt Nyheder

MMA GALLA og expekt vil løfte dansk MMA til nye højder

Nye expekt er stolte af at kunne præsentere nyt partnerskab med MMA GALLA. Partnerskabet er et nyt i rækken af partnerskaber, som nye expekt har indgået - senest med fodboldklubben OB - og vi ser frem til at være en del af dansk MMA.

"Nye expekt er utrolig glade og stolte over at kunne bidrage til at øge interessen og skabe fokus på dansk MMA. Der sker rigtig meget p.t., og den udvikling vil vi gerne være en del af og støtte op om ved at gøre oplevelsen for de danske MMA fans endnu bedre," lyder det fra nye expekt.

Også fra MMA Galla er der stolthed at spore:

"Vi er super stolte over at kunne indgå i det her samarbejde med expekt, som vi er sikre på vil være med til at løfte dansk MMA op på et nyt niveau. Sporten vokser på mange fronter herhjemme, og med expekt som partner er vi sikre på, at interessen for MMA i Danmark kun vil spire yderligere," udtaler ejerkredsen hos MMA GALLA.

MMA Galla blev stiftet af Otto Knudsen og Claus Skjoldborg Larsen i 2016 og afholder 6-8 stævner årligt. Brandet er Danmarks ældste aktive MMA-promotion.

Allerede fra det kommende MMA GALLA Vol. 20 den 31. august i Glostrup Idrætspark, vil der være mulighed for at spille på samtlige finaler ved de nordiske mesterskaber samt de professionelle kampe.




Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.