nye expekt Nyheder

Nye expekt bliver officiel bettingpartner med OB

Det er med stolthed, at nye expekt kan meddele, at vi er officiel bettingpartner i Odense Boldklub med øjeblikkelig virkning.

- Gennem vores sponsorat med OB sikrer vi, at alle fynske sportsentusiaster ved, hvor de kan finde de bedste live odds og kombinationer for at tilføje ekstra spænding til deres sportsoplevelse, siger den danske landechef for LeoVegas Group, Jacob Schytte til OB.dk.

Nye expekt vil blandt andet forsøge at aktivere sponsoratet gennem en lang række aktiviteter i forbindelse med kampe på hjemmebane.

Og som altid kan man finde odds på OB hos nye expekt.

- OB er en stor og traditionsrig klub med mange, loyale fans i hele Danmark, og vi glæder os til at skabe flere oplevelser for klubbens mange følgere, fortsætter Jacob Schytte til OB.dk

Hos OB er der også glæde over aftalen:

- Den nye aftale vidner om, at vi er en eftertragtet samarbejdspartner. Nye expekt er kendt for mange kreative aktiviteter, og de vil fremover være med til at løfte fanoplevelsen på Nature Energy Park, siger Claus Madsen til OB.dk

I løbet af det seneste år har LeoVegas Groups indgået flere aftaler med europæiske topklubber som blandt andre Atalanta i Italien, samt Newcastle United, Wolverhampton Wanderers og Tottenham Hotspurs i England. Og OB melder sig således ind i et fint selskab hos nye expekt.

Selvom det i øjeblikket står på første divisionsfodbold for OB, så har nye expekt faktisk også odds på rækken.



Nye expekt fortsætter naturligvis også som officiel bettingpartner på Superligaen, hvor vi naturligvis håber at se OB næste år.



Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.