nye expekt Blog

Krejcikova - Paolini - Damesingle Finale - Wimbledon 2024

Wimbledon damesinglefinalen byder på to overraskende finalister, men både Barbora Krejcikova og Jasmine Paolini har fuldt ud fortjent deres pladser, efter overbevisende sejre i løbet af turneringen.

Krejcikova vandt French Open i 2021, men har ikke leveret nævneværdige resultater siden, men hendes hårdt tilkæmpede sejr over fjerdeseede Rybakina i semifinalen må have givet masser af selvtillid og slår for alvor fast, at Krejcikova måske er på vej tilbage til toppen.

I Paolini får hun dog en hård modstander, da hun er en af de mest kompromisløse og hårdtslående spillere på WTA touren lige nu. Det beviste hun ved at nå sin anden Grand Slam-finale i streg, efter sit hårde nederlag til Iga Swiatek ved sidste måneds French Open. Og mon ikke Paolini er meget opsat på endelig at tage en Grand Slam-titel.

På vej mod finalen, har Paolini slået Madison Keys og Emma Navarro, og ligesom Krijcikova måtte hun slide sig til sejren i sin semifinaleduel mod Donna Vekic.

Barbora Krejcikova -1.5 parti-handicap til odds 1.87

Krejcikovas baglinjespil mod Paolinis kraft og tempo. Hvad ender med at vise sig stærkest? Vi satser på Krejcikovas pålidelighed viser sig som det stærkeste våben.

Krejcikova lykkedes med at slå den tidligere mester Rybakina, men hun formåede også at ekspedere Danielle Collins og Jolena Ostapenko ud af turneringen; begge spillere har samme spillestil som Paolini.

Paolini kommer også fra en marathon af en semifinale-kamp mod Vekic efter den længste semifinale i damesingle-historien ved Wimbledon. Vi tror på, at Paolinis træthed bliver udslagsgivende i finalen.

Barbora Krejcikova over 3,5 esser til odds 1,88

Hverken Krejcikova eller Paolini er de største servere, men den tjekkiske spiller burde stadig være i stand til at finde fire esser i finalen.

Krejcikova lavede fire esser i sin semifinalesejr over Rybakina og havde fem esser i sejrene over Collins og Ostapenko, og vi satser på, at hun i det mindste kan efterligne disse præstationer.

Keys havde seks esser i sit møde i fjerde runde med Paolini, mens semifinale-rivalen Vekic lavede syv esser mod Paolini. Der er en betydelig størrelsesforskel mellem Krejcikova og italieneren, og derfor tror vi på dette odds forslag går hjem.

Fire esser burde være inden for rækkevidde for Krejcikova, især hvis kampen går i tre sæt, hvilket har været tilfældet i to af Paolinis seneste tre kampe i det sydvestlige London.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.