nye expekt Blog

Optakt: Medvedev mod Sinner

Det bliver til endnu et gigantmøde på Centre Court i dag, når Daniil Medvedev møder verdens nummer 1, Jannik Sinner i kvartfinalen ved Wimbledon 2024.

Det er ikke hr. hvem-som-helst, Sinner skal møde i Daniil Medvedev, der selv er tidligere 1'er på verdensranglisten. Sinner har gjort stille og rolige fremskridt under turneringen, og det er kun Berrettini, der har givet Sinner sved på panden ved Wimbledon indtil videre.

Medvedev har smidt sæt til verdens nummer 104 og verdens nummer 40 på sin vej til kvartfinalen, men gjorde dog hurtig proces med Grigor Dimitrov i søndagens kamp, hvor bulgareren måtte trække sig tidligt.

Outsideren Medvedev har gjort det okay på græs tidligere i karrieren, og har vundet titlen på Mallorca i 2021 og nåede finalerne ved Hertogenbosch og Halle i 2022.

Ligesom Sinner, så nåede Medvedev semifinalerne ved sidste års Wimbledon, og vi tror derfor, Medvedev godt kan tage et sæt fra Sinner.

Daniil Medvedev +2.5 sæt-handicap

Spil på kampen her:


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.